Τραγουδίστρια απαγόρευσε στην κόρη της να βλέπει video clip της Rihanna!

Τραγουδίστρια απαγόρευσε στην κόρη της να βλέπει video clip της Rihanna!

Η Mel C τραγουδίστρια και πρώην μέλος των «Spice Girls», αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην «Daily Mirror», πως απαγορεύει ρητά στην κόρη της να βλέπει τα video clip της Rihanna.

«Η κόρη μου, είναι μεγάλη φαν της Rihanna, αλλά δεν της επιτρέπω να βλέπει τα video της, επειδή είναι υπερβολικά σεξουαλικά. Προσπαθώ να την προστατεύσω απ’ αυτό όσο μπορώ, αλλά μεγαλώνει πολύ γρήγορα!».

Να θυμίσουμε ότι και στο παρελθόν είχαν γίνει καταγγελίες από γονείς για να  απαγορευτούν τα video clip της Rihanna γιατί υποστήριζαν, ότι υπάρχουν σκηνές που ενθαρρύνουν την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά των παιδιών και μεταδίδουν αρνητικά μηνύματα στη νεολαία.

Μάλιστα στο παρελθόν είχε απαγορευτεί στη Γαλλία το  video clip «We found love», μετά από καταγγελίες.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η πρώην «Spice Girl» την «λέει» στη Riri.

«Καταλαβαίνω ότι είναι μια νέα γενιά, αλλά πιστεύω ότι το έχουν παρακάνει, παρεκκλίνοντας από τον στόχο!» Αν είναι δυνατόν. Είμαι μεγάλη φαν της Rihanna, αλλά είμαι επίσης και μάνα! Οι άνθρωποι θα έπρεπε να είναι πιο υπεύθυνοι, αλλά έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που η υπερ-σεξουαλικότητα των νέων παιδιών έχει φτάσει πολύ μακριά, σε σημείο που είναι ακατάλληλη!»

mel-c

Scroll To Top