Απόψε το πρώτο live του «The Voice 2» - Όλα όσα θα δούμε

Απόψε το πρώτο live του «The Voice 2» - Όλα όσα θα δούμε

Απόψε στις εννέα το βράδυ, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, οι διαγωνιζόμενοι του The Voice, θα ριχθούν στην πρώτη ζωντανή μάχη για την παραμονή τους στο παιχνίδι, ενώ οι coaches θα βάλουν τα δυνατά τους για να σηκώσουν το τρόπαιο μαζί με τη νέα φωνή της Ελλάδας.

Σαράντα παίχτες, σαράντα ξεχωριστές φωνές. Ποια θα είναι η επόμενη φωνή της Ελλάδας; Στο αποψινό πρώτο live, 20 συνολικά διαγωνιζόμενοι, πέντε από κάθε ομάδα, θα προσπαθήσουν με το τραγούδι και την παρουσία τους να κερδίσουν τις εντυπώσεις των coach αλλά και του κοινού. 

Στο τέλος της βραδιάς, 12 από αυτούς θα αποχωρήσουν. Δύο μόνο από κάθε ομάδα θα συνεχίσουν να ελπίζουν στο όνειρο: Ο ένας που θα σώσει το τηλεοπτικό κοινό με την ψήφο του και ο δεύτερος που θα σώσει ο coach της ομάδας. 

Η αγωνία του Αντώνη Ρέμου, της Δέσποινας Βανδή, της Μελίνας Ασλανίσου και του Μιχάλη των Stavento, έχει χτυπήσει κόκκινο, καθώς όλοι διεκδικούν με πάθος τη νίκη. 

Οι παίχτες, μέσα από εντατική προετοιμασία και καθημερινές πρόβες, υπόσχονται ότι θα εντυπωσιάσουν, όμως μόνο οι καλύτεροι μπορούν να συνεχίσουν, να κατακτήσουν το stage και την κορυφή. 

Ανάμεσά τους και επτά Κύπριοι. Ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης και η Κυριακή Παντελίδου, από την ομάδα της Μελίνας, η Αννα Βιλανίδη από την ομάδα της Δέσποινας, η Κατερίνα Καμπανέλη, ο Ανδρέας Μωυσέως, η Ελενα Παπαπαναγιώτου και ο Αγγλοκύπριος Ανδρέας Φοξ από την ομάδα του Μιχάλη. 

Μην χάσετε το πρώτο live του «The Voice 2», που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, συγκίνηση και ανατροπές.
Scroll To Top