Αυτό είναι το νέο ζευγάρι του Nomads!

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι του Nomads!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso από τις μακρινές Φιλιππίνες, δύο παίκτες απο τους νομάδες των Ωκεανών είναι ζευγάρι.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κατσινόπουλο και η Δήμητρα Φραντζή!

Οι δύο αθλητές δεν χάνουν την ευκαιρία να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον και να περνούν περισσότερες ώρες μαζί γελώντας και συζητώντας. Μάλιστα, ο ένας στέκεται πάντα στα δύσκολα του άλλου...Και αυτή η αλληλεγγύη φάνηκε και κατά την παραμονή τους στο ψαραχώρι του νησιού, και στα δύσκολα αθλήματα, αλλά και στην ψηφοφορία. Αρκεί να παρατηρήσει κανείς τα πλάνα που προβάλλονται από τον ΑΝΤ1!

Η στενή επαφή αλλά και η χημεία μεταξύ τους δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους συντελεστές του reality επιβίωσης, καθώς και από τους συμπαίκτες τους, οι οποίοι τους ζουν σε καθημερινή βάση και βλέπουν ότι αυτή σχέση θα έχει συνέχεια. Αλλωστε, πρόκειται για δύο ανθρώπους με εξαιρετικό χαρακτήρα και ήθος.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Κατσινόπουλος είναι παγκόσμιος πρωταθλητής grappling και πανευρωπαϊκός πρωταθλητής Brazilian jiu jitsu, ενώ η Δήμητρα Φραντζή είναι προπονήτρια και γυμνάστρια στίβου .

 

Scroll To Top