Αυτό είναι το χειμερινό θέρετρο στο Chourchevel που θα εμφανιστεί ο Αντώνης Ρέμος

Αυτό είναι το χειμερινό θέρετρο στο Chourchevel που θα εμφανιστεί ο Αντώνης Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος, μετά τη Μύκονο, ετοιμάζεται να εμφανιστεί στο χειμερινό Nammos, στην Chourchevel, το χωριό των Γαλλικών Άλπεων.Η συναυλία του Έλληνα τραγουδιστή θα πραγματοποιηθεί στις 29 Δεκεμβρίου  στο νεόκτιστο σαλέ των 1000 τ.μ που φιλοξενεί το χειμωνιάτικο Nammos, το οποίο βρίσκεται στην κυριολεξία μέσα στις χιονοδρομικές πίστες των Γαλλικών Άλπεων προσφέροντας μάλιστα στους πελάτες τους εκλεκτά εδέσματα αποκλειστικά από την Ελλάδα.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι η τσιπούρα θα φτάσει στην Chourchevel αεροπορικώς μέχρι τη Lyon, και από εκεί οδικώς μέχρι το χειμερινό θέρετρο. Η τιμή της στον κατάλογο; 160 ευρώ το κιλό. 

Το μενού της βραδιάς κοστίζει 400 ευρώ το άτομο χωρίς ποτό και περιλαμβάνει spicy crab tartare salad, Νammos salad και prawn tempura για ορεκτικό, ενώ για κυρίως ένα καλοψημένο ή mide rare (μέτρια ψημένο) rib eye, ανάλογα με τα γαστριμαργικά γούστα του εκάστοτε πελάτη.  

 

Η μουσική θα παίζει από ηχεία των 8.000 watts που στήνονται στην αυλή του σαλέ και θα φτάνει μέχρι την κορυφή του βουνού, όπου θα μπορούν να ακούν όλοι οι σκιέρ.

 

Το κόστος διαμονής τη βραδιά στο εν λόγω θέρετρο είναι 2.200 με 2.500 ευρώ 

Scroll To Top