Αντώνης και Μιχαέλα Αντωνίου: Πατέρας και κόρη φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί (εικόνες)

Αντώνης και Μιχαέλα Αντωνίου: Πατέρας και κόρη φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί (εικόνες)
Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, έχουν την ίδια γλυκύτητα, την ίδια αγάπη για το θέατρο, με τη μόνη διαφορά ότι η Μιχαέλα Αντωνίου, κατάφερε αυτό που ο πατέρας της Αντώνης Αντωνίου, δεν έχει μπορέσει να κάνει ακόμα, όσο και αν το ονειρεύεται. Να γράψει ένα βιβλίο.

Με αφορμή τη «Μαργαρίτα και τα Ηλιοτρόπια», την πρώτη συγγραφική απόπειρα της, πατέρας και κόρη φωτογραφίζονται μαζί για πρώτη φορά στο You και μιλούν για την σχέση τους. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής της «Μουρμούρας» , παντρεμένος δυο φορές , την πρώτη με την ηθοποιό Ειρήνη Χατζηκωνσταντή, με την οποία απέκτησαν την Μιχαέλα, και τη δεύτερη με τη Νατάσα Ασίκη, που του χάρισε δυο υπέροχες κόρες, δεν κρύβει την αδυναμία που έχει και στις τρεις του μονάκριβες.

Αντώνης Αντωνίου:

Είστε σκληρός μαζί της;


«Εννοείται. Δεν μπορείς να βοηθήσεις αλλιώς κάποιον, εκτός αν του πεις τη γνώμη σου. Τώρα αν θα την ακολουθήσει ή όχι, είναι δική του επιλογή».

Το όνομα τη βοήθησε;

«Ειλικρινά δεν ξέρω. Άλλωστε είναι αρχή ακόμα. Θα φανεί σε λίγα χρόνια».

Με τη μητέρα της είχατε χωρίσει από πολύ νωρίς…

«Ναι αλλά είχαμε καλή επαφή και πολύ συχνή επικοινωνία με τη Μιχαέλα».

Έχετε άλλες δυο κόρες. Πώς είναι ένας μπαμπάς με τρεις κόρες;


«Είναι ένα θαυμάσιο πράγμα τα κορίτσια, πολύ τρυφερά».

Μιχαέλα Αντωνίου:


Ποιος διάβασε πρώτος το βιβλίο σου;

«Η μαμά μου, φυσικά, ο άντρας μου, ο πατέρας μου, η γυναίκα του μπαμπά μου η Νατάσα, πολύ καλοί φίλοι».

Αισθάνεσαι το βάρος του ονόματος των γονιών σου;


«Υπάρχει ένας θαυμασμός προς του γονείς που αυτό μπορεί να λειτουργεί και λίγο ανασταλτικά. Αλλά επειδή συνήθως, στην περίπτωσή μου τουλάχιστον, οι γονείς στηρίζουν τις επιλογές μου, δεν ένιωσα ακριβώς αυτό, ένιωσα όμως ότι είχα κι άλλα πράγματα να πω πέρα από το θέατρο».

Το δεύτερο γάμο του μπαμπά σου πώς τον είδες;

«Η Νατάσα έτσι και αλλιώς είναι ένα πλάσμα πολύ γλυκό και ένας άνθρωπος που προσέχει πολύ τον πατέρα μου. Έχουμε μια ωραία σχέση. Γιατί την γνώρισα και στην περίοδο της εφηβείας μου, οπότε ήταν σαν φίλη μου. Νομίζω ότι ο πατέρας μου έχει βρει το άλλο του μισό».
Scroll To Top