Δείτε πώς σχολίασε ο Κώστας Μπακογιάννης τα περί γκαντεμιάς του παππού του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!

Δείτε πώς σχολίασε ο Κώστας Μπακογιάννης τα περί  γκαντεμιάς του παππού του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!

Καλεσμένος στο «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου ήταν ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δολοφονία του πατέρα του Παύλου Μπακογιάννη, αλλά στα σχόλια περί γκαντεμιάς που ακούγονται για τον παππού του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλάω για τον μπαμπά μου και κυρίως να το κάνω δημόσια. Γιατί εντάξει υπάρχει ο Παύλος Μπακογιάννης που για πολλούς σημαίνει πάρα πολλά πράγματα και που αν θέλεις ανήκει στην ιστορία, υπάρχει όμως και ο δικός μου ο μπαμπάς. Υπάρχει ο παππούς των παιδιών μου. Δυσκολεύομαι λοιπόν όπως καταλαβαίνεις πάρα πολύ. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα, είναι αυτό που σου είχα πει στην αρχή είναι να τον ξεντροπιάζω» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης.

Για τα σχόλια για τον παππού του και την γκαντεμιά: «Κι εγώ έχω κάνει πάρα πολλές φορές πλάκα με αυτό. Και μου κάνουν και πλάκα οι φίλοι μου ατελείωτη. Όμως ξέρεις τι; Είναι 97 χρονών. Δόξα τω Θεώ το μυαλό του είναι πεντακάθαρο. Δόξα το Θεώ η υγεία του είναι καλή και είναι περιτριγυρισμένος από μία τεράστια οικογένεια η οποία τον λατρεύει και έχει ατελείωτους φίλους που τον αγαπάνε πάρα πολύ. Τελικά γκαντέμη γκαντέμη τον λέμε, αλλά είναι πάρα πολύ τυχερός. Μακάρι δηλαδή κι εμείς να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Εμένα θα μου άρεσε πάρα πολύ.»

Scroll To Top