Έξαλλος με τον αδελφό του ο Χάρης Βαρθακούρης τον «αδειάζει» μέσω facebook- Τι έχει συμβεί;

Έξαλλος με τον αδελφό του ο Χάρης Βαρθακούρης τον «αδειάζει» μέσω facebook- Τι έχει συμβεί;

Ο Θανάσης Βαρθακούρης, γιος του Γιάννη Πάριου, μέσα απ΄τα social media σχολίασε όχι με τα καλύτερα λόγια την μεταμόρφωση του Βαλάντη στο δεύτερο live του YFSF σε Rick James.

«Τρίζουν τα κόκκαλα ενός μοναδικού ταλέντου που πάτησε στην γη γιατί ένας βλάχος ατάλαντος δεν ξέρει καν να μιλήσει (πόσω μάλλον να τραγουδήσει!) στα αγγλικά...» έγραψε.

Ο Χάρης Βαρθακούρης δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το σχόλιο που έκανε δημοσίως ο αδελφός του, «αδειάζοντας» έμμεσα πλην σαφέστατα τον Θανάση.

Με αφορμή λοιπόν την «παγκόσμια ημέρα αδερφών», ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Πάριου δημοσίευσε μία φωτογραφία του «τροβαδούρου του έρωτα» με τα τέσσερα παιδιά του (δύο από το γάμο με την Ντίνα Μαρκοπούλου και δύο από εκείνον με τη Σοφία Αλιμπέρτη) και, μεταξύ άλλων, έγραψε στη λεζάντα: «Να θυμίσω οτι τα αδέρφια, εκτός πολλών άλλων, μοιράζονται και το επίθετό τους. Όταν λοιπον, φερειπείν, κάποιος κάνει δημοσίως μια χαζομάρα, πρέπει να σκέφτεται ότι παίρνει στο λαιμό του κι άλλους, κυρίως την οικογένεια του».


«Δηλαδή, αν βγει ο μικρός μας αδελφός (sorry bro) και πει, πχ, "ζήτω ο Τσίπρας", δηλαδη κάτι ανεύθυνο και παράλογο, την άλλη μέρα θα γράψουν κάποιοι "ο Βαρθακούρης είπε ζήτω ο Τσίπρας", εννοειται πως δεν θα γράψουν το μικρό ονομα και δεν θα μπορει κανείς να επιρρίψει ευθύνες διότι θα έχουν δίκιο αφου αυτός που το είπε λέγεται όντως Βαρθακούρης. Έλα, όμως, που, στην προκειμένη, θα το λουστώ και θα το υποστώ εγώ! Συμπέρασμα, εύκολο και λογικό (αν μη τι άλλο): όταν αδέλφια φέρουν επίθετο "βαρύ", οφείλουν να σκέφτονται πριν εκφραστούν δημοσίως, διότι εκθέτουν ΚΑΙ το επίθετο ΚΑΙ, πολύ περισσότερο, αυτόν που τους το έδωσε…», κατέληξε ο τραγουδιστής, ο οποίος, στη συνέχεια, τροποποίησε την ανάρτησή του, αφαιρώντας το «άδειασμα» στον αδερφού του!
Scroll To Top