Ελληνίδα τραγουδίστρια συγκλονίζει: «Έχω κάνει πάνω από 15 εκτρώσεις!»

Ελληνίδα τραγουδίστρια συγκλονίζει: «Έχω κάνει πάνω από 15 εκτρώσεις!»

Η πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια έκανε μια αποκάλυψη για την προσωική της ζωή που δεν γνωρίζαμε μέχρι πρότινος και μας ξάφνιασε.

Ο λόγος για την Άντζελα Δημητρίου, η οποία φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «YOU» και σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στον Στάθη Πουρουτίδη, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις εκτρώσεις που έχει κάνει στη ζωή της, με αφορμή την πρόσφατη αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή ότι είχαν κάνει και μια μαζί.

«Έχω κάνει πάνω από δεκαπέντε εκτρώσεις. Δυστυχώς, γιατί έχεις πολλές επιπτώσεις στην υγεία σου, αλλά πάνω απ’ όλα είναι αμαρτία», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Όσο για το αν μετάνιωσε, η ίδια δήλωσε με ειλικρίνεια: «Όχι, εξάλλου δεν γινόταν διαφορετικά. Για το μόνο πράγμα που μετάνιωσα στη ζωή μου είναι γιατί δεν βρήκα σωστούς πατεράδες για τα παιδιά μου. Ούτε ο πατέρας του Βαγγέλη ήταν σωστός ούτε της Όλγας. ‘Όταν, λοιπόν, δεν έχεις έναν καλό σύζυγο, δουλεύεις μέχρι πέντε μηνών και έχεις το θράσος και την αναίδεια από πάνω να μην αναγνωρίσεις ποτέ αυτό το παιδί, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Και δεν θα σε τιμωρήσω εγώ, υπάρχει Θεία Δίκη που κάποια στιγμή τιμωρεί και δεν συγχωρεί».

Scroll To Top