Φωτογραφίες από το μυστικό baby shower party της Kylie Jenner!

Φωτογραφίες από το μυστικό baby shower party της Kylie Jenner!

Μια μέρα μετά το λαμπερό πάρτι για το μωρό της Kim Kardashian, η μικρή της αδερφή, Kylie Jenner, έκανε και εκείνη με τη σειρά της το δικό της Baby shower για να γιορτάσει  την εγκυμοσύνη της.

Σύμφωνα με το E!News περίπου 30 άνθρωποι βρέθηκαν στον κήπο της Jenner την Κυριακή το πρωί για ένα πιτζάμα/brunch πάρτι.

«Ήταν μία υπερπαραγωγή με εκατοντάδες ροζ τριαντάφυλλα και έμοιαζε σαν γάμος», δήλωσε μια πηγή στο E! News και αποκάλυψε: «Υπήρχαν ροζ ροδοπέταλα να πλέουν στη πισίνα και τα στηρίγματα της τέντας ήταν επίσης τυλιγμένα με ροζ τριαντάφυλλα. Υπήρχε επίσης ένας τοίχος από τριαντάφυλλα και μία μικρή σκηνή».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα στους καλεσμένους δόθηκαν ροζ, μεταξωτές πιτζάμες και παντόφλες, πριν απολαύσουν ομελέτα και βάφλες στον πλούσιο μπουφέ.

Μετά το brunch, οι καλεσμένοι μπόρεσαν να συζητήσουν μεταξύ τους, να παίξουν κουίζ και να κατασκευάσουν κάτι δικό τους στο ειδικό τραπέζι που είχε στηθεί, με σκοπό να θυμούνται τη ξεχωριστή εκείνη ημέρα.

«Ο κάθε καλεσμένος άφησε από ένα γλυκό μήνυμα στη Kylie, ενώ πολλοί έκαναν προπόσεις μιλώντας για το πόσο καλή μητέρα θα γίνει»,  αναφέρει η πηγή στο E! News. 

Scroll To Top