Η "επίθεση" του Παπανώτα στη Ραμόνα μετά την αποκάλυψη πως θα κινηθεί εναντίον του νομικά

Η "επίθεση" του Παπανώτα στη Ραμόνα μετά την αποκάλυψη πως θα κινηθεί εναντίον του νομικά

Η κόντρα ανάμεσα στη Ραμόνα Βλαντή και τον Δημήτρη Παπανώτα μεγαλώνει από την στιγμή που η Ραμόνα δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά.

Η Ραμόνα είπε στη Σάσα Σταμάτη και στην εκπομπή: «Αυτή η εβδομάδα δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, έχω στεναχωρηθεί λιγάκι. Όλοι κρινόμαστε γι’ αυτά που λέμε και γι’ αυτά που κάνουμε και όπως ξέρουμε όλα έχουν συνέπειες. Φυσικά και θα κινηθώ νομικά. Είναι λυπηρό γιατί έχω και δυο παιδιά στο σπίτι και με έχει στεναχωρήσει λιγάκι παραπάνω. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να έχει αυτή τη συμπεριφορά από κανέναν. Δεν έχω να συζητήσω κάτι με τον συγκεκριμένο, ούτε με το κανάλι, ούτε με κανέναν. Με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Ελπίζω τα παιδιά μου να μην ακούσουν κάτι. Θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, όπως πρέπει να γίνει. Και να μην είχα παιδιά, το ίδιο πράγμα θα έκανα».
Και κατέληξε: «Εγώ δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανέναν να μιλήσει έτσι, σε κανέναν! Σε κανέναν! Μην επιμένετε! Είναι τραγικό που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι! Δεν θέλω να το συζητήσω άλλο»!

Ο Δημήτρης Παπανώτας είδε όλα όσα είπε η Ραμόνα και απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram!

Αρχικά έγραψε: «Είναι τραγικό που υπάρχουμε. Αποφάνθηκε η κυρία που δεν μας ξέρει και το μόνο που ξέρει για εμάς είναι ότι είμαστε τενεκέδες άδειοι. Το θράσος έχει όρια; Ναι! Η βλακεία δεν έχει. Τα μπέρδεψε το κοριτσάκι».Και στη συνέχεια σχολίασε: «Έτσι είναι οι σικ κυρίες που πέρασαν από τα playmate. Ξέρουν να βρίζουν δημόσια. Δεν δέχονται όμως απάντηση... Είναι οι μόνες που δικαιούνται διά να ομιλούν. Οι υπόλοιποι τουμπεκί ψιλοκομμένο. Ρε α παράτα μας».

Scroll To Top