Η επίσημη ανακοίνωση της Meghan Markle για τον πατέρα της 48 ώρες πριν τον γάμο!

Η επίσημη ανακοίνωση της Meghan Markle για τον πατέρα της 48 ώρες πριν τον γάμο!

Λιγότερες από 48 ώρες πριν την έναρξη του γάμου του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle, το σίριαλ του εάν θα παραστεί στην τελετή ο πατέρας της νύφης λαμβάνει τέλος με μια επίσημη δήλωση της Markle, την οποία εξέδωσε το παλάτι του Kensington.Η ανακοίνωση δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω των επίσημων προφίλ του παλατιού του Kensington στα social media και σε αυτή η Meghan μεταξύ άλλων αναφέρει πως πάντα ενδιαφέρονταν για τον πατέρα της, και πως ελπίζει τώρα να τον αφήσουν όλοι να επικεντρωθεί στην υγεία του, ενώ ευχαρίστησε όσους στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης και υπενθύμισε πως η ίδια και ο Harry ανυπομονούν να μοιραστούν την ημέρα του γάμου τους με όλους.

Δείτε τη δήλωση:

Από την άλλη η μαμά της γέμισε τις βαλίτσες της και απογειώθηκε πριν λίγα 24ωρα για το Λονδίνο. Οι παπαράτσι την πέτυχαν καθώς έφευγε για το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Κρατούσε ένα ένδυμα μέσα σε μία θήκη πολύ γνωστού οίκου και φήμες την θέλουν να κατέφτασε στο LAX μέσω πριβέ εισόδου. Δεν μπήκε από τις πόρτες του κοινού. Και κάπου εδώ λοιπόν ξεκινούν οι «μεγάλες» στιγμές για την οικογένεια της Meghan.

Οι βαλίτσες της Doria Ragland  βρίσκονταν μέσα στο μαύρο SUV που τη μετέφερε στο αεροδρόμιο όπου λόγω prive καταστάσεων χάθηκαν τα ίχνη της. Κανείς δεν την είδε, ουδείς την απαθανάτισε. Scroll To Top