Η Irina Shayk κυλιέται γυμνή στο κρεβάτι για την προώθηση του βιβλίου των Mert Alas & Marcus Piggott

Η Irina Shayk κυλιέται γυμνή στο κρεβάτι για την προώθηση του βιβλίου των Mert Alas & Marcus Piggott

Το φωτογραφικό δίδυμο Mert Alas & Marcus Piggott γιορτάζουν τα 20 χρόνια παρουσίας τους στο χώρο της μόδας και εκδίδουν ένα συλλεκτικό βιβλίο με τις αγαπημένες τους φωτογραφίες, από την μέχρι τώρα πορεία τους.

Το βιβλίο περιέχει 300 από τις πιο εμβληματικές τους φωτογραφίες, οι οποίες έχουν τραβηχτεί για editorial περιοδικών όπως «Vogue» και για καμπάνιες μόδας γνωστών οίκων μόδας όπως Dior, Versace και Saint Laurent. Έχει ήδη κυκλοφορήσει από τα μέση Οκτώβρη αλλά λίγη προώθηση παραπάνω δεν έβλαψε κανέναν.

Την προώθηση του λοιπόν ανέλαβε η εκρηκτική Irina Shayk που θέλοντας να αυξήσει της πωλήσεις του ποζάρει γυμνή κρύβοντας τα επίμαχα σημεία με το βιβλίο!

Η διάσημη καλλονή μάλιστα ανήρτησε και το βίντεο της καμπάνιας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας: «Γνωρίζεις το βιβλίο της αγάπης. Ένα βιβλίο σε limited edition για τα 20 χρόνια δουλειά του Mert and Marcus. Παραγγείλετέ το!».

Σε περίπτωση που η Ρωσίδα καλλονή σας έπεισε να το αποκτήσετε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το βιβλίο κάνει μόλις 700 δολάρια!

Do u know the book of love ? 🖤🖤🖤 Mert and Marcus 20 years of work limited editions and signed book is out ! Order online http://bit.ly/2AxGu7Y @mertalas #mertandmarcus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk) στις

Scroll To Top