Η «βόμβα» του Kanye West - Βάζει υποψηφιότητα για… πρόεδρος των ΗΠΑ! (βίντεο)

Η «βόμβα» του Kanye West - Βάζει υποψηφιότητα για… πρόεδρος των ΗΠΑ! (βίντεο)

Λάμψη, εντυπωσιακές παρουσίες και εκπλήξεις είχε η βραδιά των MTV Video Music Awards την Κυριακή 30 Αυγούστου. Από τις στιγμές που σίγουρα δύσκολα θα ξεχάσουν όσοι βρέθηκαν εκεί ήταν όταν ο ράπερ Kanye West ανέβηκε στη σκηνή να  παραλάβει το τιμητικό βραβείο Vanguard. Τι συνέβη;

Ο 38χρονος σύζυγος της Kim Kardashian που μιλούσε για 13 ολόκληρα λεπτά αποκάλυψε, αφήνοντας άφωνη την εγκυμονούσα τηλεπερσόνα, πως το 2020 θα βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ!

Η αποκάλυψή του αυτή, έρχεται δέκα χρόνια αφότου είχε επιτεθεί δημόσια στον George Bush κατά την διάρκεια τηλεμαραθωνίου για να συγκεντρωθούν χρήματα για τα θύματα του τυφώνα Κατρίνα, λέγοντας πως «o George Bush δεν νοιάζεται για τους μαύρους ανθρώπους». Τότε ο Bush είχε χαρακτηρίσει το εν λόγω σχόλιο ως ένα από τα πιο αηδιαστικά που είχε δεχτεί σε όλη την καριέρα του.

Βέβαια δεν ξέρουμε κατά πόσον η εν λόγω αποκάλυψε έχει βαρύτητα, δεδομένου ότι ο ράπερ όπως ο ίδιος αποκάλυψε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή είχε καπνίσει ένα… τσιγαριλίκι.


Scroll To Top