Νατάσα Παζαΐτη: Γιατί άρχισε να χορεύει ξέφρενα στο χειρουργείο- Δείτε το βίντεο

Νατάσα Παζαΐτη: Γιατί άρχισε να χορεύει ξέφρενα στο χειρουργείο- Δείτε το βίντεο
Και ενώ η Νατάσα Παζαΐτη βρισκόταν στο χειρουργείο για μια επέμβαση, φορώντας την ιατρική στολή της, ξαφνικά άρχισε να επιδίδεται σε έναν ξέφρενο χορό.

Όχι, δεν το κάνει καθημερινά αυτό πριν χειρουργήσει, απλά διοργάνωσε το χορευτικό show και συμμετείχε σε αυτό, μαζί με όλο το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό της κλινικής που εργάζεται, έγκυες γυναίκες που κέρδισαν ή συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη με τον καρκίνο, τα παιδιά τους και φίλους τους, θέλοντας να φτιάξουν το καλύτερο βίντεο  που θα τους εκπροσωπήσει στη μεγάλη καμπάνια κατά του καρκίνου του μαστού με το όνομα «Pink Glove Dance», και θα τους στέψει νικητές .

 «Μαμά πρόσεχε» είναι ο τίτλος του βίντεο που επιμελήθηκε η ίδια και έχει σκοπό να στείλει σε όλες τις γυναίκες το σημαντικότερο μήνυμα, αυτό της πρόσληψης.

Διαβάστε το κείμενο που συνοδεύει το χορευτικό-βίντεο που επιλεμήθηκε η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή.

«Κάποιοι περπατούν, άλλοι τρέχουν, εμείς χορεύουμε Tο πιο σημαντικό κομμάτι της ιατρικής προόδου παραμένει η πρόληψη. Και το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας παραμένει η ποιότητα της ζωής. Εμείς στο emΒΙΟ τηρούμε την απόλυτη δέσμευση για την προαγωγή της υγείας και τον εορτασμό της ζωής. Φέτος τον Αύγουστο η υπεύθυνη του Τμήματος Μαστού του emBIO medical center Νατάσα Παζαϊτη έκανε το emBIO μέλος του Pink Glove Dance, μιας παγκόσμιας οργάνωσης για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και ιδιαίτερα των γυναικών σχετικά με τον καρκίνο του μαστού. Ο τρόπος που επικοινωνείται αυτό το μήνυμα ζωής είναι ο χορός. Κάθε χρόνο το Pink Glove Dance διοργανώνει έναν διαγωνισμό καλύτερου χορευτικού video στο οποίο συμμετέχουν κλινικές ή κοινωνικές οργανώσεις από όλο τον κόσμο. Η ανταμοιβή είναι ένα χρηματικό ποσό, το οποίο η ομάδα που κερδίζει το διαγωνισμό, το προσφέρει, είτε στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού, είτε σε φορείς που εργάζονται για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
Στο video που γυρίστηκε στο emΒΙΟ, το χορευτικό μας μήνυμα είναι εμπνευσμένο από τις χιλιάδες γυναίκες που έχουν αποκτήσει παιδιά με την φροντίδα του emBIO και εμπιστεύονται την υγεία τους σε μας. Στο video αυτό χορέψαμε όλοι. Ο γυναικολόγος Θάνος Παράσχος, η Νατάσα Παζαϊτη, όλο το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό του emΒΙΟ, έγκυες γυναίκες εθελόντριες, γυναίκες που κέρδισαν τη μάχη με τον καρκίνο, γυναίκες που τώρα την δίνουν, οι οικογένειες και οι φίλοι τους εκφράζοντας την απόφαση για την νίκη, για το ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ. Τα παιδιά συμμετέχουν γιατί είναι μια έμπνευση για την καλύτερη φροντίδα του εαυτού μας, για την προστασία της ζωής που μοιραζόμαστε με αυτούς και που μας χρειάζονται να είμαστε υγιείς και δυνατοί».


Scroll To Top