Νέα συνέντευξη-φωτιά του Νότη Σφακιανάκη: «Σε λίγο θα γίνει μουσουλμανοποίηση της Ελλάδος»!

Νέα συνέντευξη-φωτιά του Νότη Σφακιανάκη: «Σε λίγο θα γίνει μουσουλμανοποίηση της Ελλάδος»!

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης 23 Μαρτίου ο Νότης Σφακιανάκης και απάντησε σε όλα χωρίς φόβος και πάθος.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής που έχει μάθει να μη μασάει τα λόγια του δε δίστασε να αποκαλέσει ξανά τους πρόσφυγες «ριψάσπιδες», κάνοντας λόγο για μουσουλμανοποίηση της χώρας, ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει πως ψήφισε «Χρυσή Αυγή».

«Όχι, δεν ψήφισα ποτέ ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Έχω ψηφίσει μόνο μία φορά στη ζωή μου και ψήφισα αυτούς που βάλανε στη φυλακή εν αδίκω. Πρόσφατα δεν έβαλαν στη φυλακή ανθρώπους οι οποίοι ήταν εκλεγμένοι από τον ελληνικό λαό; Τι προσβολή. Πρώτα πρέπει να τα αποδείξεις και μετά να καταδικάσεις και να φυλακίσεις τους ανθρώπους. Δεν τους φυλακίζεις προκαταβολικά. Δικτατορία, φασισμός. Λένε φασίστες τους φασίστες οι φασίστες» είπε ο Νότης και πρόσθεσε:

«Ο κόσμος με αντιμετωπίζει όπως είμαι και ο περισσότερος κόσμος είναι σύμφωνος με αυτά που λέω γιατί τα βιώνει (…) Δεν πολιτεύομαι με κανέναν, αλλά μόνο με τους συνανθρώπους μου και με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μου».

Ωστόσο τάχθηκε κατά της αποφυλάκισης του Γιώργου Ρουπακιά, εξηγώντας πως «όταν έχεις σκοτώσει έναν άνθρωπο και δεν τον έχεις σκοτώσει εν θερμώ, τότε πρέπει να μείνεις μέσα όλη σου τη ζωή. Είναι άδικο που βγήκε».

Στη συνέχεια μιλώντας για τους πρόσφυγες είπε: «Επειδή εγώ το έχω δει και εσείς δεν το έχετε δει επί 6 μήνες στην Κω. Οι άνθρωποι αυτοί που ήρθαν από την Συρία είναι νέοι στην ηλικία, και μπορούν να δημιουργήσουν οικογένειες. Δεν είναι τυχαίο το ότι τους φέρνουν εδώ και τους απαγορεύουν να φύγουν κάνοντας αποθήκη το μαγαζί μας. Πάμε στην πληθυσμιακή αλλοίωση. Είναι καλοντυμένα παιδιά, που έχουν φύγει από την πατρίδα τους, έχουν γεμάτα πορτοφόλια και όλοι γνωρίζουν την Αγγλική. Έχουν γεμάτα πορτοφόλια και όταν είπα για 500ρικα, είναι η μεταφορά της εικόνας που έχουν οι μαγαζάτορες στην Κω, οι οποίοι ψιλοπλούτισαν κατά κάποιο τρόπο από τους Συρίους. Είναι τα παιδιά ευπόρων οικογενειών που θέλουν να τα σώσουν από τον πόλεμο. Δεν είναι κακό αυτό! Αλλά όταν πας σε ένα ξένο σπίτι δεν πρέπει να χτυπήσεις την πόρτα και να περιμένεις τον ιδιοκτήτη να σου πει πέρασε; Έρχονται νταηλίδικα, διότι γίνεται δουλεμπόριο και τους παίρνουν πάρα πολλά χρήματα. Θα ήταν προτιμότερο όλοι αυτοί οι ανθρωπιστές που είναι απόλυτα υποκριτές, να προσπαθήσουν να σταματήσουν τον πόλεμο και να μην ξεριζώνονται οι άνθρωποι από τις πατρίδες τους».

Μάλιστα αναρωτήθηκε: «Φταίω εγώ, πρέπει εγώ να έχω τύψεις και ενοχές επειδή ο πατέρας και η μάνα πήραν το παιδί, το έβαλαν σε μια λαστιχένια βάρκα και ταξιδεύουν μέσα στο Αιγαίου και πνίγονται; Να βοηθήσεις, αλλά πόσο; Πρώτα θα βοηθήσουμε το σπίτι μας και μετά τον γείτονα».

«Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να ναυλώσουμε τρένα και βαπόρια και να τους στείλουμε σε Γερμανία, Ελβετία, Αγγλία και Σουηδία ή να πάνε στην Τουρκία απέναντι που μιλάνε και την ίδια γλώσσα» δήλωσε.

Για να καταλήξει λέγοντας πως «δεν φταίνε οι άνθρωποι που ξεριζώθηκαν. Είναι ριψάσπιδες. Ο σημερινός Έλληνας δεν είναι ρατσιστής. Οι άνθρωποι αυτοί γεννοβολάνε, σε λίγο θα γίνει μουσουλμανοποίηση της Ελλάδος. Δεν υπήρξαν τα 400 χρόνια σκλαβιάς στην Ελλάδα. Η χριστιανική εκκλησία σκλάβωσε την πατρίδα».

Scroll To Top