Σε ποινή φυλάκισης 90 ημερών με αναστολή καταδικάστηκε ο Dennis Rodman

 Σε ποινή φυλάκισης 90 ημερών με αναστολή καταδικάστηκε ο Dennis Rodman

Σε ποινή φυλάκισης 90 ημερών με αναστολή καταδικάστηκε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Dennis Rodman μετά τη σύλληψή του στην Καλιφόρνια για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο 56χρονος Rodman θα οδηγηθεί σε φυλακή εάν δεν τηρήσει τους όρους που του επιβλήθηκαν για τα επόμενα τρία χρόνια και στους οποίους περιλαμβάνεται η παρακολούθηση εννιαμήνου προγράμματος ευαισθητοποίησης για τους κινδύνους του αλκοόλ.

«Το δικαστήριο έκανε τη σωστή επιλογή, πήρε υπόψη του τις προσπάθειες που έκανε ο Dennis για να θεραπευτεί», εξήγησε ο συνήγορος του διάσημου, εκκεντρικού πρώην μπασκετμπολίστα, ο Paul Meyer.

«Ο Dennis ανέλαβε τις ευθύνες του, καταβάλλει προσπάθειες να παραμείνει νηφάλιος κι έχει κάνει μεγάλες προόδους», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ο Rodman είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο από την αστυνομία στο Νιούπορτ Μπιτς της Καλιφόρνιας και είχε τεθεί υπό κράτηση γιατί το αλκοόλ στο αίμα του ήταν τρεις φορές πάνω από το όριο.

Ο πέντε φορές πρωταθλητής του NBA, γνωστός για τα τατουάζ, τα pearcing και τα περίεργα βαψίματα στα μαλλιά, στο παρελθόν έχει συλληφθεί για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Τον Φεβρουάριο του 2017, καταδικάστηκε να προσφέρει 30 ώρες κοινωφελούς έργου διότι προκάλεσε ατύχημα μπαίνοντας ανάποδα σε αυτοκινητόδρομο ενώ δεν είχε καν άδεια οδήγησης.

 

 

Scroll To Top