Στο αέρα το show της Victoria’s Secret στη Σαγκάη! – Ακυρώθηκε και η συμμετοχή της Katy Perry

Στο αέρα το show της Victoria’s Secret στη Σαγκάη! – Ακυρώθηκε και η συμμετοχή της Katy Perry

Λίγες μέρες πριν το πολυαναμενόμενο ετήσιο fashion show της Victoria’s Secret που φέτος θα πραγματοποιηθεί στη Σαγκάη στις 28 Νοέμβρη, η Gigi Hadid μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter ανακοίνωσε πως δεν θα εμφανιστεί τελικά στο catwalk του οίκου, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τους λόγους.

Ωστόσο, όταν είχε αρχικά ανακοινώσει τη συμμετοχή της, είχε δεχθεί πληθώρα αρνητικών σχολίων στα social media, τα οποία συνοδεύονταν από το hashtag #GigiGetOutOfChina. Ο λόγος ήταν ένα βίντεο που είχε αναρτήσει η ίδια στο Instagram όπου φαινόταν να αστειεύεται με ασιατικές ιερές φιγούρες. 

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Gigi Hadid, έγινε γνωστό πως η Katy Perry που επρόκειτο να τραγουδήσει στο show αποκλείστηκε τελευταία στιγμή αφού δεν εγκρίθηκε η βίζα της.

Ο λόγος φαίνεται να είναι μια συναυλία της τραγουδίστριας το 2015 στην Ταιβάν, όπου η star είχε φορέσει ένα φόρεμα με ηλιοτρόπια (που θεωρήθηκε ως έμμεση αναφορά στο ομώνυμο φοιτητικό κίνημα) αλλά και τη σημαία της. Όπως φημολογείται, την Perry θα αντικαταστήσει ο Harry Styles, ενώ έχουν επίσης επιβεβαιωθεί τα ονόματα των Taylor Swift και Miguel. 


Scroll To Top