Ο ηθοποιός που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Καλά» αποκάλυψε τα χρήματα που έπαιρνε στον «Πρωινό Καφέ», ενώ παραδέχτηκε γεμάτος ειλικρίνεια πως δεν μπορεί με τίποτα να υποστηρίξει τον ρόλο του παρουσιαστή.

«Ένα από τα μεγάλα μου λάθη ήταν πως αποσύρθηκα από τον “Πρωινό Καφέ”, γιατί θεώρησα ότι επειδή είμαι ευγενής και το πιστεύω πολύ βαθιά μέσα μου, αποχώρησα λόγω της ιδιοσυγκρασίας μου. Πάντα κάνω ένα βήμα πίσω για το καλό των άλλων. Αυτό μου κόστισε. Τα λεφτά ήταν πάρα πολλά. Κόμπλαρα όταν πήρα τόσα πολλά λεφτά τότε, εκείνη την εποχή στον ΑΝΤ1. Ήμουν μαθημένος στα πολύ λίγα λεφτά και δυστυχώς τα πολλά λεφτά με πελάγωσαν. Δεν είχα ζήσει σαν παιδί με πολλά λεφτά στη ζωή μου και κόμπλαρα, ότι εγώ παίρνω 10.000 το μήνα. Και λέω Θεέ μου τι είναι αυτά τα λεφτά που μου δίνει δώρο ο ΑΝΤ1; Ζαλίστηκα», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Και πρόσθεσε: «Σκέψου ότι το ΙΚΑ μου έκανε επιστροφή 16.000 ευρώ. Δηλαδή ένα παιδάκι από τα υπόγεια στα ρετιρέ ξαφνικά. Πρέπει να λέμε ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους που σε στηρίζουν, γιατί εγώ δεν ήμουν παρουσιαστής, ένας ηθοποιός μέτριος ήμουν και ίσως το ταμπεραμέντο μου κάποιος με είδε από τη διοίκηση του ΑΝΤ1 και με έβαλε να γίνω παρουσιαστής. Δε το έχω αυτό το προνόμιο να είμαι παρουσιαστής».

viskadourakis