Τι συμβαίνει με την Ελένη Βιτάλη; Λίγο έλειψε να λιποθυμήσει στην περιοδεία της, ενώ εδώ και καιρό ένιωθε έντονους πόνους στο στομάχι της. Ως γνήσια επαγγελματίας, προσπαθούσε να αντεπεξέλθει, για να μη δυσαρεστήσει το κοινό της. Κάτι συνέβη, όμως, και χθες οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι δικοί της άνθρωποι και οι συνεργάτες της που τη λατρεύουν είχαν “παγώσει” και το μόνο που εύχονταν ήταν να μη συμβαίνει κάτι σοβαρό. Τελικά οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση. Συνέπεια αυτού ήταν να πάθει χημική λαρυγγίτιδα και ψευδοπολύποδες στις φωνητικές χορδές. Έκριναν, λοιπόν, ότι μπορεί να αποχωρήσει από το νοσοκομείο, αλλά πως πρέπει να παραμείνει στο σπίτι σε πλήρη αφωνία, ακολουθώντας αυστηρή φαρμακευτική αγωγή.

Αν σε λίγες μέρες δεν υπάρξει βελτίωση, θα πρέπει να χειρουργηθεί. Όπως ήταν φυσικό, η μουσική περιοδεία ακυρώθηκε…Κοντά της είναι οι δικοί της άνθρωποι, σύμφωνα με την εφημερίδα “Star Press”, ενώ από την πρώτη στιγμή που μαθεύτηκε η περιπέτειά της φίλοι έσπευσαν να της διαμηνύσουν, μέσω συγγενικών της προσώπων, τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.