Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν τα στοιχεία της τηλεοπτικής παραγωγού που συνελήφθη στην Γλυφάδα την περασμένη Κυριακή για διακίνηση ναρκωτικών και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο λόγος για τη Σίσσυ Μηναδάκη, η οποία είχε εργαστεί ως τηλεοπτική παραγωγός στο Κανάλι 29, στο Κανάλι5, στο ALTER και στο Extra. Σε βάρος της τηλεοπτικής παραγωγού και του 51χρονου συντρόφου της, Κέβιν Στίβεν Χάνλεϊ είχαν εκδοθεί δύο ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης τον περασμένο Μάρτιο και Απρίλιο.

Ο σύντροφος της κατηγορείται για την εισαγωγή και διακίνηση δύο τόνων κοκαΐνης, ινδικής κάνναβης και αμφεταμινών, όπως επίσης και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος για ποσά που έφταναν ακόμα και τα 2,4 εκατομμύρια λίρες.

Όπως είπε η ίδια στις αστυνομικές αρχές γνωρίστηκε με τον σύντροφό της, όταν πήγε στο Λονδίνο για να ανοίξει μια εταιρεία εισαγωγής φρούτων από την Ελλάδα και δεν γνώριζε για τα μπλεξίματά του, όμως δεν έπεισε την αστυνομία και συνελήφθησαν.  Ο δε 51χρονος σύντροφός της είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές της Βρετανίας, αφού έχει συλληφθεί ξανά.

 

sisi-minadaki