Η Νάντια Μπουλέ σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους γονείς της και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και πώς αντιμετώπιζε την σχέση τους.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, μ

Με αφορμή τις φωτογραφίες που ανεβάζει η ίδια με τον πατέρα της στο instagram, ο Πέτρος Κωστόπουλος τη ρώτησε: «Έχεις ένα οιδιπόδειο με τον πατέρα σου έτσι, βλέπω στο instagram μόνο με τον πατέρα σου ανεβάζεις φωτογραφίες, έχεις ένα θέμα μαζί του, δεν έχεις κανέναν άντρα να ανεβάσεις;», με την ίδια να του απαντά, ότι και να υπήρχε άντρας δεν θα τον έβαζε στο διαδίκτυο.

Στη συνέχεια η Νάντια Μπουλέ εξομολογήθηκε πως με την μητέρα της τα πράγματα ήταν διαφορετικά: «Με την μαμά είχαμε άλλη σχέση και όσο περνούν τα χρόνια βελτιώνεται, αλλά έχουμε περάσει και δύσκολες φάσεις. Στα δεκαοχτώ μου έκανα την επανάσταση μου, ήμουν πάρα πολύ καλή μαθήτρια αλλά καταπιεζόμουν πολύ στο σχολείο, δηλαδή δεν ήμουν από τα παιδιά που τους άρεσε να διαβάζει, διάβαζα γιατί ήθελα να περάσω κάπου και να τελειώνει αυτό το κομμάτι από πάνω μου. Μόλις ολοκλήρωσα αυτό το κομμάτι, είπα πως αυτός ο χρόνος που θα ακολουθήσει θα είναι όλος δικός μου, οπότε έκανα όλα αυτά που μου άρεσαν. Με αποτέλεσμα να πλακωθώ πολλές φορές με την μητέρα μου εκείνη την περίοδο! Περάσαμε και περιόδους που δεν μιλούσαμε καθόλου».

Στο τέλος ο παρουσιαστής τη ρώτησε για το αν συνέδεε τους συντρόφους της με την εικόνα του πατέρα της, κι εκείνη απάντησε: «Υποσυνείδητα οι άντρες με τους οποίους είχα συναναστραφεί στην ζωή μου έμοιαζαν περισσότερο στην μαμά μου».

Δείτε το βίντεο: