Ο δημοφιλής τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του δεν έκρυψε ότι παρακολουθεί το «Just The 2 Of Us» και ευχήθηκε στην πρώην αγαπημένη του, Ράνια Κωστάκη, να πάει πολύ καλά. «Η Ράνια έχει σε εμένα έναν πολύ καλό φίλο. Ήμασταν παιδιά τότε, ζήσαμε όμορφα πράγματα και χαίρομαι που την βλέπω να διεκπαιρεώνει ό,τι αναλαμβάνει», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην εκπομπή «Μελέτησέ Το».

Όσο για το αν θα επέστρεφε στην αγκαλιά της πρώην του, Ράνιας Κωστάκη; Όπως είπε οι δυο είναι πια μόνο φίλοι!

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος διαφώνησε με την άποψη του Νίκου Οικονομόπουλου πως οι διαγωνιζόμενοι του «The Voice» δεν θα κάνουν καριέρα με αγγλικά τραγούδια, ενώ ο ίδιος τόνισε πως δεν θα πήγαινε ξανά σε talent show κι ας έγινε γνωστός μέσω του «Fame Story», αλλά ούτε είναι έτοιμος να αναλάβει καθήκοντα κριτή.

Όσο για τα προσωπικά του, τόνισε: «Ποτέ δεν θα πάψω να ερωτεύομαι, ποτέ δεν θα πάψω να αφιερώνω χρόνο στις γυναίκες. Ποιος ξέρει; Ίσως τραγουδάω για την γυναίκα που θα έρθει στο μέλλον στη ζωή μου».

Να θυμίσουμε πως από την Παρασκευή, 27 Απριλίου, θα εμφανίζεται στο «Posidonio», με την Έλενα Παπαϊωάννου και τον Νικηφόρο.

Δείτε όσα είπε: