Χθες όπως έγινε γνωστό το  καινούργιο φουσκωτό του παρουσιαστή “έκανε φτερά”. Όπως είχε γράψει το  inkefalonia.gr, ο γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής πήγε να πάρει το φουσκωτό του που ήταν δεμένο στο Φισκάρδο στην Κεφαλλονιά, ωστόσο διαπίστωσε έκπληκτος πως το σκάφος του δεν ήταν εκεί!

Τέλος καλό, όλα καλά όμως αφού το φουσκωτό του Γιώργου Λιάγκα είναι και πάλι στα χέρια του. Το φουσκωτό του Γιώργου, μήκους 10,2 μέτρων, βρέθηκε σε παραλία κοντά στην Ακράτα εγκαταλελειμμένο. 

Φαίνεται πως οι δράστες “έδεσαν” το σκάφος,  όταν δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα στο γεγονός και οι αστυνομικές αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα για τον εντοπισμό του.

Για την ιστορία, το φουσκωτό είχε αγοραστεί από το ζευγάρι εδώ και μόλις δύο εβδομάδες. Ήταν τελευταίας τεχνολογίας, έπιανε τους 70 κόμβους την ώρα και κόστιζε περίπου 150.000 ευρώ. Οπότε καταλαβαίνετε το άγχος και την μεγάλη αγωνία του παρουσιαστή να το βρει, τώρα η καρδιά επέστρεψε και πάλι στη θέση της. Έτσι η Φαίη και ο Γιώργος μπορούν  πια να απολαύσουν τις διακοπές τους ξέγνοιαστοι.