Με χαρά ξεκίνησε να μιλάει σήμερα στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας για τα γυρίσματα του “The Voice” που ξεκίνησαν την Δευτέρα: « Τελειώσαμε 01.00 χθες», είπε χαρακτηριστικά και η Φαίη συμπλήρωσε: «Θα πλήρωνες κιόλας; Είσαι πολύ χαρούμενος».

Πριν ακόμα απαντήσει ο παρουσιαστής, μπήκε εμβόλιμα στη συζήτηση η Σάσα Σταμάτη και τον ρώτησε: «Τσάμπα το κάνεις;». Στο άκουσμα της ατάκας της έγινε έξαλλος και της απάντησε με ερώτηση: «Τι σε νοιάζει εσένα;», και έσπευσε να τονίσει ότι είναι επαγγελματίας παρουσιαστής και δεν χαλάει την πιάτσα, όπως κάνουν μερικοί μερικοί, οι οποίοι δουλεύουν και δεν πληρώνονται, λέγοντας «Μπορεί να έχω κάνει μια συμφωνία. Εσένα Σάσα τι σε ενδιαφέρει; Δεν δουλεύω τζάμπα, μη φοβάσαι! Άλλοι είναι ψώνια και δεν πληρώνονται… Πάω να πω κάτι και μου βγάζετε ξινίλα».

άλιστα, εκνευρίστηκε τόσο πολύ που για ακόμα μία φορά «απείλησε» τους συνεργάτες του on air: «Θα πάω στο διάολο! Να κάνετε μόνοι σας την εκπομπή».

Η Φαίη, θέλοντας να ρίξει τους τόνους με το χαμόγελο στα χείλη άρχισε ν απεριγράφει το σκηνικό της προηγούμενης βραδιάς στο σπίτι: «Ο Γιώργος ήρθε μες την καλή χαρά το βράδυ και μου έλεγε τα καλύτερα για το The Voice».

Όσο για τον Θέμη Γεωργαντά, που θα συμμετέχει και ο ίδιος, συμπλήρωσε ότι το show έχει υπέροχες φωνές και βρήκε την ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιο του Λιάγκα: «Είναι εξαιρετικός ο Λιάγκας»!

Και εκεί ήρθε η τελευταία ατάκα από τη Φαίη, που με χιούμορ είπε: «Εμείς φτάσαμε μέχρι το μεσημέρι, ο «καταξιωμένος» Λιάγκας πήγε prime» time, προκαλώντας τα γέλια των συνεργατών.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα