Ο Πέτρος Κωστόπουλος σε  συνέντευξη του, μιλάει για τα προβλήματα που αντιμετώπισε πρόσφατα με την επιχείρησή του και απαντά και στους επικριτές του.

«Εγώ δεν είχα άλλη επιλογή από το να δουλέψω και πάλι ως υπάλληλος, για να επιβιώσω» λέει στα Παραπολιτικά και συνεχίζει: «Βλέπω όμως ότι κάποιοι έχουν εξαπολύσει έναν πόλεμο λάσπης με σκοπό να με εξοντώσουν και επαγγελματικά, εκτός από ηθικά, τόσο εμένα όσο και την οικογένειά μου, στη φάση μου που βρίσκομαι. Έκανα το χρέος μου για να σώσω την ΙΜΑΚΟ το 2011. Έβαλα 6 εκατομμύρια ευρώ περίπου στην εταιρεία προερχόμενα από το σύνολο των προσωπικών μου καταθέσεων μετά από 30 χρόνια δουλειάς- το μεγαλύτερο μέρος- και από δάνεια στα οποία έβαλα εγγύηση την προσωπική μου περιουσία που τελικά εκποιήθηκε».

Όσο για εκείνους που τον επικρίνουν μέσα από τα social media, ο ίδιος απαντά: «Όσο για κάποιους γραφικούς σε διάφορα social media, που από τη μία μεριά με κανιβαλίζουν και πανηγυρίζουν για την πτώχευσή μου και από την άλλη «κλαίνε» για τους εργαζομένους τι να πω; Σε αυτούς μόνο ένας πολύ καλός ψυχίατρος μπορεί να δώσει απάντηση».