-Ήταν έτσι όπως το φανταζόσουν ή το φοβόσουν;

Είμαι ευχαριστημένη, αλλά πολύ περισσότερο ευτυχισμένη. Δεν το φοβήθηκα -ο φόβος ήταν το μόνο συναίσθημα που δεν ένιωσα. Ίσως είχα άγνοια κινδύνου.

-Έχεις δηλώσει πως ο Γιάννης Λάτσιος σε έχει βοηθήσει πολύ στα τηλεοπτικά σου βήματα… Για μένα είναι μεγάλη σιγουριά που ο Γιάννης Λάτσιος είναι δίπλα μου κάθε Κυριακή. Πίστευα ότι το άγχος μου θα ήταν μεγαλύτερο όταν θα τον είχα απέναντί μου, γιατί είναι ο άνθρωπος που με επέλεξε να είμαι εκεί. Τελικά όμως κατάλαβα ότι το βλέμμα του μου δίνει κουράγιο και δύναμη. Ειδικά στην αρχή, τον κοίταζα συνέχεια και περίμενα να μου γνέψει ότι όλα είναι καλά. Βέβαια, όλοι οι κριτές με έχουν αγκαλιάσει και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.

-Έγιναν πολλές συγκρίσεις ανάμεσα σε σένα και τη Ζέτα Μακρυπούλια…

Νομίζω ότι όλο αυτό το θέμα περί σύγκρισης “ξεθύμανε”. Δεν θα έβαφα τα μαλλιά μου μαύρα ούτε θα έβαζα καφέ φακούς επαφής. Το κανάλι με επέλεξε έτσι όπως είμαι, δεν θέλησε να με αλλάξει και φυσικά ούτε εγώ το θέλω.

doukissa2

– Υπάρχει περίπτωση να είσα ερωτευμένη και να το κρύβεις από όλους;

Νομίζω ότι θα φαινόταν! Μου είναι δύσκολο να κρύψω τα έντονα συναισθήματα που νιώθω. Καθρεφτίζονται όλα στο πρόσωπό μου.

– Θα αφηνόσουν σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα;

Ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι συναρπαστικός αλλά και επικίνδυνος, γιατί συνήθως όσο κεραυνοβόλα έρχεται έτσι και φεύγει.

Θεωρείς το τέλος μιας σχέσης πάντα οριστικό ή πιστεύεις ότι στη ζωή υπάρχσει και αυτό που λέμε “δεύτερη ευκαιρία”;

Πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες και στις τρίτες. Αυτές όμως πρέπει να δίνονται πριν τελειώσει μια σχέση.