Πρεμιέρα έκανε χθες στο Θέατρο Παλλάς το Μπαλέτο της Εθνικής Όπερας του Κιέβου και το παραμύθι των Αδελφών Γκριμ “Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι” με πλήθος celebrities μαζί με τα παιδιά τους να δίνουν το παρών.

Ο φακός του govastileto.gr βρέθηκε εκεί και τους απαθανάτισε όλους. Ανάμεσά τους ήταν η Γωγώ Μαστροκώστα, η Δέσποινα Καμπούρη, η Έλενα Ασημακοπούλου με τον σύζυγό της Μπρούνο Τσιρίλο, η Νόνη Δούνια, η Αννίτα Ναθαναήλ και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την παράσταση: Η “Χιονάτη και οι 7 Νάνοι» είναι ένα κλασικό μπαλέτο αφιερωμένο στα παιδιά. Πριν από 3 δεκαετίες, ο Ρώσος χορογράφος Genrikh Mayorov εμπνεύστηκε από το γνωστό παραμύθι των Αδελφών Γκριμ και δημιούργησε μία νέα χορογραφία βασισμένη στην πρωτότυπη μουσική του Πολωνού συνθέτη Bogdan Pavlovsky.

Το Μπαλέτο της Εθνικής Οπερας του Κιέβου έχοντας παρουσιάσει στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία δύο άλλα πασίγνωστα παραμύθια – τη Σταχτοπούτα και τον Καρυοθραύστη – επιστρέφει δυναμικά για 8 μοναδικές (πρωινές και απογευματινές) παραστάσεις και προσκαλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του για να τους χαρίσει μία ακόμη παραμυθένια παράσταση μέσα από τη μαγεία της τέχνης του κλασικού μπαλέτου.
Δείτε φωτογραφίες από  πρεμιέρα της “Χιονάτης με τους 7 νάνους”
[doptg id=”1120″]