Η αδιαθεσία του Χρήστου Μενιδιάτη και η εισαγωγή του στο νοσοκομείο, οδήγησαν τους υπεύθυνους του νυχτερινού κέντρου Gotham City,  να αναβάλουν την προγραμματισμένη για απόψε το βράδυ πρεμιέρα του  με τον Ηλία Βρεττό και την Χριστίνα Σάλτη.

Σήμερα αργά το μεσημέρι αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Ηλία Βρεττού στο facebook  η ανακοίνωση που ενημέρωνε τους φίλους και θαυμαστές ότι αναβάλλεται η πρεμιέρα του μαγαζιού, επειδή ο τραγουδιστής εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους: «Εκτάκτως αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου πρεμιέρα στο Gotham City Stage. Ο Χρήστος Μενιδιάτης εισήχθη στο νοσοκομείο για τρίτη φορά μέσα στον τελευταίο μήνα . Οι ξαφνικοί πόνοι ήταν το αποτέλεσμα πρόσφατου χειρουργείου στο οποίο είχε υποβληθεί ο γνωστός καλλιτέχνης. Μετά από τα παραπάνω γεγονότα, οι γιατροί απαγόρευσαν προσωρινά κάθε επαγγελματική δραστηριότητα για τον Χρήστο Μενιδιάτη μέχρι την πλήρη ανάρρωση του. Η επιχείρηση καθώς και όλοι οι συντελεστές και συνάδελφοι του καινούργιου σχήματος ευχόμαστε περαστικά ,πλήρη και γρήγορη ανάρρωση. Ευχαριστούμε όλα τα media για την θερμή υποστήριξη τους και ζητούμε την κατανόηση τους .Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για την καινούργια ημερομηνία έναρξης».

Ο τραγουδιστής να σημειώσουμε ότι είχε ξαναμπεί στο νοσοκομείο εσπευσμένα με φρικτούς πόνους στην κοιλιά τέλη Σεπτεμβρίου. Η διάγνωση τότε ήταν οξεία σκωληκοειδίτιδα και γι’ αυτό υπεβλήθη άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Ηλία Βρεττού και ενημέρωνε για τους λόγους της αναβολής της πρεμιέρας

vrettosfacebook