Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε η Δούκισσα Νομικού και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στην εμπειρία της παρουσίασης του «Dancing With the Stars», αλλά και στην πρόταση που δέχθηκε για να πρωταγωνιστήσει σε θεατρική παράσταση.

Για την προσωπική της ζωή, είπε: «Είμαι μόνη μου. Το απολαμβάνω κάπως γιατί έχω αφοσιωθεί στη δουλειά. Άλλωστε δεν προλαβαίνω, είναι μια τόσο δημιουργική περίοδος για μένα, δουλεύω τόσο πολύ και θέλω αυτό και μόνο αυτό. Δεν μου λείπει ο έρωτας, τουλάχιστον αυτήν την περίοδο», ενώ όταν ρωτήθηκε αν διατηρεί φιλική σχέση με τον πρώην σύντροφό της Χρήστο Χολίδη σχολίασε: «Μιλάμε με τον Χρήστο. Αυτά

Για την παρουσίαση του «Dancing With the Stars» και γενικότερα την πορεία της στον χώρο, είπε: «Είμαι άπειρη. Μπορεί να δουλεύω στην τηλεόραση από το 2007, αλλά ποτέ δεν είχα κάνει κάτι τόσο μεγάλο. Θεωρώ πως είναι ένα νέο ξεκίνημα αυτό για μένα», ενώ για το ποιος είναι ο άνθρωπος που την στηρίζει περισσότερο στα Κυριακάτικα live, εξομολογήθηκε: «Ο Γιάννης Λάτσιος μου δίνει σιγουριά, είναι και ο άνθρωπος που με επέλεξε να είμαι σε αυτή τη θέση. Στην αρχή όταν είχα πολύ άγχος τον κοιτούσα, μου έλεγε “όλα καλά” και αυτό μου έδινε και μου δίνει ακόμα μεγάλη σιγουριά».

Τέλος, απάντησε και στο αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε θεατρική παράσταση, υποδυόμενη την Ωραία Ελένη, λέγοντας: «Δεν έχω να σου απαντήσω κάτι. Μου έχει γίνει μια πολύ τιμητική πρόταση, δεν ξέρω τι θα γίνει. Αν προκύψει κάτι, εδώ είμαστε και θα τα πούμε».