Ποιος θα περίμενε πως ένας από τους πιο σέξι άνδρες στον κόσμο, ο Brad Pitt …βρωμάει! Και δεν το υποστηρίζουμε εμείς, αλλά το ομολογεί η ίδια η Angelina Jolie!

Σύμφωνα με το National Enquirer, ο 49χρονος ηθοποιός έχει διακόψει κάθε σχέση με τα σαπούνια, μιας και είναι λάτρης των καλλυντικών φυτικής προέλευσης. Για την ακρίβεια, πιστεύει πως οι τοξίνες που περιλαμβάνονται στα σαπούνια, όχι μόνο βλάπτουν τον πλανήτη, αλλά επιταχύνουν και τη διαδικασία του γήρατος στον άνθρωπο.

brad

Χαρακτηριστικό είναι πως κατά το παρελθόν, πρώην σωματοφύλακας του, αποκάλυψε πως ο Brad δεν φορά αποσμητικό, και πως ξυρίζει απλά τις μασχάλες του, ώστε να περιορίσει τη δυσοσμία!

angelinabrad

Αφήστε που έχει βγει «βρώμα», ότι κάποτε συμβούλεψε την συμπρωταγωνίστρια του, Eli Roth, αντί για κανονικό μπάνιο, να «πλένεται» με… μωρομάντιλα!  Σαν να μην του έφταναν οι παραπάνω, πρόσφατα η σύντροφος του Angelina Jolie, βγήκε και μίλησε για τη μυρωδιά του Pitt,  λέγοντας πως: «Τα παιδιά άρχισαν να τον αποκαλούν “βρωμο-μπαμπά”. Μυρίζει σαν τσοπανόσκυλο», κατέληξε η 38χρονη Angie.