Η Ελένη Μενεγάκη κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 13:00, το μεσημέρι και το Δελτίο Τύπου του APLHA δίνει όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις για το τι θα δουν οι τηλεθεατές αυτή τη χρονιά.

Το Δελτίο Τύπου

“Η δύναμη του νέου. Η διαχρονικότητα του κλασικού. Αυτή είναι η Ελένη. Κι αφού κάποιες αγάπες δεν τελειώνουν ποτέ, η δική μας Ελένη επιστρέφει για ένατη σεζόν στον Alpha αποδεικνύοντας ότι η προσωπική σχέση που έχει χτίσει με όλους εμάς είναι η πιο σταθερή αναφορά σ’ έναν κόσμο που αλλάζει.

Την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 13:00, η Ελένη Μενεγάκη θα ανοίξει την πόρτα του νέου τηλεοπτικού σπιτιού της έτοιμη να μοιραστεί με τους τηλεθεατές σκέψεις και συναισθήματα, να γελάσει, να συγκινηθεί, να συνωμοτήσει μαζί τους.

Η αμεσότητα, η εξομολογητική διάθεση, η αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, η επισήμανση της λεπτομέρειας που κάνει τη διαφορά… θα δώσουν και φέτος όνομα στα μεσημέρια μας. Η εκπομπή με νέες και παλιές ενότητες, πρακτικές συμβουλές και έξυπνες ιδέες επιστρέφει για να μονοπωλήσει το κοινό. Στο πλατό,  η Ελένη θα υποδέχεται γνωστά αγαπημένα πρόσωπα αλλά και καθημερινούς ήρωες που εμπνέουν με τη ζωή και τις πράξεις τους”.

Για πρώτη φορά όμως, η παρουσιάστρια αντί συνέντευξης τύπου ή όποια άλλη δήλωσή της σε συνέντευξη, έκανε  δηλώσεις, οι οποίες φιλοξενούνται στο δελτίο Τύπου. Η Ελένη μιλάει για… αναλλοίωτες αξίες και προφανώς με τον δικό της τρόπο προσπαθεί να εξηγήσει γιατί δεν έχει κάνει κάποια αλλαγή. Τα λόγια της χαρακτηριστικά: «Όταν όλα γύρω μας μεταβάλλονται, κάποιες αξίες μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο. Η δική μας σχέση, η προσωπική μας επαφή, οι καθημερινές μας στιγμές, οι ανησυχίες που μοιραζόμαστε και αντιμετωπίζουμε με χιούμορ. Όλα αυτά μας φέρνουν χρόνο με τον χρόνο πιο κοντά και μας δένουν πιο πολύ. Ξεκινάμε!»

 

Ελένη Μενεγάκη (1)

 

Ελένη Μενεγάκη (2)