Η Ζέτα Μακυπούλια μιλάει  για πρώτη φορά ανοιχτά για όλους και για όλα, σε συνέντευξή της στο περιοδικό People. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια και ηθοποιός δηλώνει πως είναι χαρούμενη που βρέθηκε στη θεατρική σκηνή για να υποδυθεί την “Sugar” στο “Μερικοί το προτιμούν καυτό” και αποκαλύπτει ότι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο πλευρό της έδιωξε τις φοβίες της.
“Για μένα που ασχολούμαι εξαντλητικά με οτιδήποτε με απασχολεί, η Sugar είναι ό,τι πιο ξεκούραστο συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μου”, δήλωσε η Ζέτα και πρόσθεσε: “Δεν μπορώ ποτέ να πως πως το “έχω” από την αρχή. Κάθε νέος ρόλος χτίζεται λιθαράκι λιθαράκι”.

zeta2

Για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη εξομολογείται: “Ο Μιχάλης είναι πολύ μεγάλη και σημαντική συνάντηση στη ζωή μου. Δεν πιστεύω πως είναι τυχαίο το ότι είμαστε μαζί” και προσθέτει: “Ηρέμησα τις φοβίες μου, είδα τι είναι σημαντικό και είμαι έτοιμη να ανοίξω τον κύκλο παιδί”.

zeta3

Τέλος για τα μυστικά της διατροφής της είπε: “Κάνω pilates, γιατί ισορροπεί πολλά πράγματα στο κορμί μου, βοηθά πολύ σε κάποια προβλήματα που έχω στον αυχένα και στην πλάτη. Με βοηθά πολύ και στο χορό”.