Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στην κάμερα του Star για την περιπέτεια υγείας που πέρασε, την επερχόμενη συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο στο Mega, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στην επαγγελματική της πορεία, αλλά και το ενδεχόμενο να κάτσει και φέτος στην κριτική επιτροπή του “Dancing with the Stars”.

«Η πρώτη φορά που λιποψύχησα ήταν όταν αρρώστησα, φέτος. Έπαθα υπερκόπωση στο τέλος της σεζόν. Μόλις τελείωσα τις υποχρεώσεις μου, σαν να έσβησαν οι μηχανές. Κατάλαβα ότι τελικά το πρώτο πράγμα που έχει αξία είναι η ζωή η ίδια» εξομολογήθηκε η δημοφιλής ηθοποιός, ενώ συμπλήρωσε: «Ενώ δεν είχα τίποτα βιολογικά, μου φαινόταν ότι η πόρτα του δωματίου απείχε ένα χιλιόμετρο».

Όσο για την επερχόμενη τηλεοπτική της συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο στη νέα τηλεοπτική σειρά του Mega «Το Σπίτι Της Έμμας», η Κάτια Δανδουλάκη είπε: «Το περιμένω πραγματικά με πολλή λαχτάρα. Με τον Γιάννη δεν έχει τύχει ποτέ να συνεργαστούμε ούτε στην τηλεόραση, ούτε στον κινηματογράφο, ούτε στο θέατρο».

Η Κάτια Δανδουλάκη, επίσης, μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε λόγω της ενασχόλησής της με την παραγωγή των θεατρικών παραστάσεων που ανέβασε στο θέατρό της: «Έχω χρεωθεί πάρα πολύ στη ζωή μου. Δεν παραπονιέμαι, όμως, γιατί το διάλεξα. Αν με ρωτάς, όμως, αν ξαναγεννιόμουν θα επέλεγα το ίδιο επάγγελμα, χωρίς το ρίσκο της παραγωγής. Μου έχει δημιουργήσει πάρα πολλά άγχη».

Τέλος, ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του “Dancing With The Stars 4”, λέγοντας χαρακτηριστικά : «Εκκρεμεί και μία πρόταση από το Dancing, που είχε γίνει ήδη από πέρυσι. Αυτό πραγματικά βρίσκεται σε μεγάλη εκκρεμότητα λόγω τεχνικών δυσκολιών. Και βλέπουμε…».