Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Κάτια Δανδουλάκη στο περιοδικό “ΕΓΩ!”  αποκάλυψε πως έχει αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες, ενώ αναφέρθηκε στις φοβίες της, στο θάνατο του Νίκου Φώσκολου, αλλά και στη σχέση της με τον Μάριο Πλωρίτη.

Μιλώντας αρχικά για τον Νίκο Φώσκολο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί για πολλά χρόνια στην πετυχημένη σειρά “Λάμψη” αποκάλυψε: “Θα θυμάμαι τον Νίκο Φώσκολο για το πάθος του. Τον εκρηκτικό του χαρακτήρα και το πόσο ταγμένος ήταν σε αυτό που έκανε. Λάτρευε τους ηθοποιούς, τους προστάτευε. Μόνο ευχαριστώ θα μπορούσα να πω για όλα όσα μας έδωσε“.

katia

Για τις φοβίες της η ηθοποιός δήλωσε: “Η τελευταία μου φοβία είναι να μην πάθω κάτι γιατί δεν θα μπορώ να δουλέψω. Αν είχα εξασφαλίσει τη ζωή μου κάπως διαφορετικά δεν θα φοβόμουν τίποτα”.

Παράλληλα, η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε και για τη σχέση της με τον Μάριο Πλωρίτη, που την σημάδεψε: “Είναι τεράστια η έλλειψη του Μάριου. Δεν αντικαθίσταται μέσα μου. Δεν είναι εύκολο να αντικατασταθεί μια ψυχή που αγάπησες πολύ” και συμπληρώνει: “Οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του Μάριου υπήρξαν οι καλύτερές μου φίλες”.
 
Όσο για το πώς θα ένιωθε αν ερχόταν στη ζωή της ένας νέος σύντροφος, είπε: “Αφήνομαι στο κύμα της ζωής, χωρίς να βάζω φραγμούς στα “πρέπει” και τα “θέλω”. Για το μόνο πράγμα που δεν θα συγχωρούσα τον εαυτό μου είναι να δημιουργήσω μια σχέση συμφεροντολογικά. Αυτό δεν θα το έκανα. Θα το βαριόμουν πολύ”.