Πριν από δύο χρόνια η Κέλλυ Κελεκίδου ανακάλυψε πως έχει ένα μικρό όγκο στο στήθος της κι αμέσως έκανε -για πρώτη φορά- μαστογραφία.

Μπορεί στην αρχή να ανησύχησε, όμως οι γιατροί που εξέτασαν την περίπτωσή της αποφάνθηκαν ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό, ωστόσο θα έπρεπε κάθε χρόνο -προληπτικά- να κάνει υπέρηχο μαστού.

Έτσι από τότε η τραγουδίστρια δεν παραμελεί τις ετήσιες εξετάσεις της, ενώ προσέχει τη διατροφή της, μαγειρεύοντας η ίδια υγιεινά γεύματα, ενώ γυμνάζεται συστηματικά.

Μάλιστα, το Σάββατο θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή «Ολα για την υγεία mou» του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο Mega προκειμένου να μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετώπισε αλλά και τη διαδικασία που ακολούθησε. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η τραγουδίστρια περνάει το δικό της μήνυμα, λέγοντας ότι  ο καρκίνος του μαστού είναι μια υπόθεση που αφορά όλες τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και φυσικά δεν κάνει διακρίσεις. Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση μπορούν πραγματικά να σώσουν ζωές και δίνει τις δικές της συμβουλές, βασιζόμενη στην εμπειρία της.