Την βλέπουμε στην καθημερινή σειρά του Μεγάλου Καναλιού “Θανάσιμη Ομορφιά” και μας “μαγεύει” με την ομορφιά της. Ο λόγος για την ηθοποιό Γκιζέμ Καρατζά, που υποδύεται τη Μουαζέζ .

Πριν από μερικούς μήνες η “Μουαζέζ” απασχόλησε τη κοινή γνώμη της Τουρκίας, όταν συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές για κατοχή ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Γενάρη η γνωστή σε όλους μας “Μουαζέζ” πέρασε ένα βράδυ στο κρατητήριο, αλλά δεν ήταν η μόνη. Με την ίδια κατηγορία συνελήφθησαν η Σεντά Ακμάν, που υποδύεται στην σειρά τη Σαγεστέ, αλλά και ο Τζεμάλ Χιουνάλ, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές “Χίλιες και μία νύχτες”, “Ασί” και “Αντανάλι”.

Σύμφωνα με την αστυνομία τους ύποπτους τους παρακολουθούσε για εννιά μήνες μέχρι που έκανε έφοδο στο σπίτι τους, όπου εντοπίστηκαν συνολικά 20 κιλά ινδικής κάνναβης, 500 γραμμάρια κοκαΐνης και μερικά μπονσάι. Συνελήφθησαν τότε, σύμφωνα με το περιοδικό “Λοιπόν”40 άτομα, ανάμεσα στα οποία ήταν και οι τρεις διάσημοι ηθοποιοί, οι οποίοι αφού πέρασαν τη νύχτα στο κρατητήριο και απολογήθηκαν το επόμενο πρωί στον εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι. Εκκρεμούν όμως οι δίκες τους που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.