Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά τον ερχομό του νέου έτους βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται η Πάολα με τον Παντελή Παντελίδη. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η τραγουδίστρια έδωσε το μικρόφωνο στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και ερμήνευσε το «Με τελείωσες», κάτι που δεν συνηθίζει. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που ήταν στην παρέα του ζευγαριού ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε. Η Ζέτα Μακρυπούλια περνούσε καλά, μέχρι που συνέβη κάτι και της χάλασε την διάθεση. Τι ήταν αυτό;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “Λοιπόν”, μια θαυμάστρια του Μιχάλη Χατζηγιάννη, η οποία είναι γνωστή στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας, έστειλε πάρα πολλά λουλούδια και μάλιστα είπε στην υπάλληλο του νυχτερινου κέντρου που πουλούσε τα λουλούδια να ρωτήσει τον τραγουδιστή αν μπορεί να πάει στο τραπέζι του να του ευχηθεί για το νέο έτος. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν απάντησε ποτέ σε αυτό, αλλά έστειλε στην θαυμάστριά του λουλούδια ως ένδειξη ευχαριστίας.

Όταν το είδε αυτό η Ζέτα, θύμωσε και προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της. Όταν έφυγαν από το μαγαζί, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ρώτησε σε έντονο ύφος τον αγαπημένο της εάν την γνωρίζει και γιατί της έστειλε λουλούδια. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αρχικά αντέδρασε στη ζήλια της αγαπημένης του, αλλά στη συνέχεια με χαλαρό ύφος της εξήγησε ότι δεν την γνωρίζει και της έστειλε τα λουλούδια ως ένδειξη ευχαριστίας. Η Ζέτα Μακρυπούλια έδειξε να πείθεται από την εξήγηση και αποχώρισαν αγκαλιασμένοι για το σπίτι τους.