Η Τάνια Τσανακλίδου δίνει μια απολαυστική συνέντευξη στη Real LIfe μιλώντας για την αγάπη, τον έρωτα, το τραγούδι, τη ζωή,  τους φόβους,  αλλά και τον πρίγκιπα που πάντα περιμένει.

Τι λέει όμως για:

-τη φιλοσοφία που έχει στη ζωή «Ο άνθρωπος μέχρι την τελευταία στιγμή πρέπει να μάχεται. Για να μην βουλιάξει μες στα σκατά.. Συγγνώμη Μην το γράψεις αυτό. Γράψε ότι το νόημα της ζωής μας είναι να μην βουλιάξουμε…»

-τα λάθη που κάνουμε στη ζωή μας «Οι άνθρωποι διδάσκονται από τα λάθη τους. Οι αγέλες όχο. Το μεγαλύτερο κακό είναι ότι εκτός από τις ζωές, μας έκλεψαν και τα όνειρα. Το μόνο όνειρο που μα απέμεινε είναι η ανατροπή. Δεν εννοώ της κάθε κυβέρνησης, αλλά των δεδομένων που κρύβονται πίσω από τα δεινά μας. Να οργανώσουμε το είναι μας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην νικήσουν αυτοί»

-την κύρια αιτία των βασάνων των ανθρώπων «Το εγώ είναι η κύρια αιτία. Ο βρομιάρης ο εγωισμός, ο οποίος μας βάζει σε τρομερά δεινά την ψυχή μας και μας κάνει να δυστυχούμε. Και είναι ανίκητος. Σου το λέω εγώ που άνοιξα μεγάλο πόλεμο μαζί του εδώ και πολλά χρόνια. Τιτάνια μάχη και πάντα με νικάει.»

-τι είναι ο φόβος «Είναι ένα σκουλήκι που καταστρέφει  την ψυχή και μυαλό. Μπαίνει και τρώει όλο το μέσα μας κι αφήνει μόνο το γύρω γύρω. Το περίβλημα. Το ρούχο.»

-την αληθινή αγάπη και τον έρωτα «Αληθινή αγάπη είναι ένα αίσθημα βαθύ και περιέχει και τη συγχώρεση»

«Ο έρωτας για μένα είναι μια ακραία κατάσταση. Και οι πραγματικές μας όψεις φανερώνονται όταν βιώνουμε ακραίες καταστάσεις. Εκεί καταλαβαίνεις πολλά για σένα τον ίδιο. Πάντοτε ερωτευόμουν τους ανθρώπους που κινδύνευαν. Τους φευγάτους. Ο πρώτος μου έρωτας ήταν ένας ακροβάτης που έκανε το γύρο του θανάτου και μετά ένας θηριοδαμαστής…»

-το ποια είναι η ασυγχώρητη ενέργεια μέσα στον έρωτα «Να μην θέλεις τον άλλον πια και να τον κοροϊδεύεις. Για αυτό και δεν παντρεύτηκα. Επειδή έρχεται η στιγμή που ο έρωτας περνάει. Μετρά αντίστροφα από την ώρα που γεννιέται. Σαν τις ζωές μας»

-για τους πρίγκιπες.. «…Πάντα προσδοκούσα ότι θα συναντήσω ένα πρίγκιπα. Είχα ένα θέμα με τους πρίγκιπες. Και στα παραμύθια και στη ζωή μου.»