Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή “Η Γερμανού Ξανάρχεται” και απάντησε σε όλα.  Κατά τη διάρκεια της συζήτησης των δύο γυναικών, και όταν η Ναταλία Γερμανού ρώτησε την Μαρία Μπεκατώρου, κάθε πότε χρειάζεται τον κολλητό της φίλο Χρήστο Χολίδη, η ίδια απάντησε “συνέχεια”. Αυτό ήταν αρκετό για να εισβάλλει στο στούντιο ο γνωστός τραγουδιστής και να ακολουθήσει ένα άκρως συγκινητικό στιγμιότυπο.

«Όταν έχασα τον μπαμπά μου το καλοκαίρι, με πήρε τηλέφωνο ο Χρήστος και μου λέει “το έμαθα, έρχομαι στην Κεφαλονιά!“» είπε η Μαρία Μπεκατώρου φανερά συγκινημένη και πρόσθεσε: «Ο Χρήστος ήρθε μόνο για μισή μέρα και μετά μου είπε “εγώ θα φύγω από εδώ, μόνο όταν θα χαμογελάσεις”».

Η Ναταλία Γερμανού δεν παρέλειψε να ρωτήσει την καλεσμένη της, τον λόγο που έχει σταματήσει η ίδια πλέον να απαντάει την ερωτήση “πότε θα κάνεις ένα παιδί;” και η Μαρία Μπεκατώρου δε δίστασε να παραδεχτεί πως: «Πραγματικά πια με ενοχλεί κι εμένα αυτή η ερώτηση επειδή νομίζω ότι δεν είναι ευγενικό να ρωτάς μία γυναίκα που είναι παντρεμένη 6 χρόνια και δεν έχει κάνε ακόμα παιδί πότε θα κάνει. Μπορεί να μην θέλει, μπορεί να μην μπορεί, μπορεί να πιέζεται ψυχολογικά και μόνο από την ερώτηση, μπορεί να είναι και όλα αυτά μαζί. Εγώ δεν την έκανα ποτέ αυτήν την ερώτηση. Το θέμα παιδί-εγκυμοσύνη πουλάει… αλλά άνθρωποι είμαστε, έχουμε τις ανασφάλειές μας, τις σκέψεις μας, τις αγωνίες μας και δεν μπορούμε, βρε αδερφέ, να ξεπουλήσουμε και τα πάντα».