Μετά την sold out επιτυχία της παράστασης της Άλκηστις Πρωτοψάλτη «Μια αγκαλιά τραγούδια» με την Φιλαρμονική Ορχήστρα Γαστουρίου ΟΜΟΝΟΙΑ, στo Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας, προγραμματίζεται να παρουσιαστεί ξανά, αυτήν τη φορά στο κοινό της Αθήνας, στο Θέατρο Βράχων στις 8 Ιουλίου.

«Μια αγκαλιά τραγούδια»:  Ένα απόσταγμα από αγαπημένα μας τραγούδια, τόσο από την πρόσφατη όσο και από την διαχρονική δισκογραφία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη συνοδεία 45  εξαιρετικών μουσικών μίας από τις 3 παλαιότερες ορχήστρες της Κέρκυρας με σημαντική παράδοση στην μουσική οι οποίοι  προσεγγίζουν τα τραγούδια της   με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο και προσφέρουν στην παράσταση μία ακόμα μεγαλύτερη δυναμική, ένα ηχόχρωμα μoναδικό, αυτό που μπορεί να δώσει η δυναμική των πνευστών.

Η Φιλαρμονική Γαστουρίου Ομόνοια ιδρύθηκε στην Κέρκυρα το 1898 και από τότε βρίσκεται στις επάλξεις του μουσικού στερεώματος του νησιού και όχι μόνο, σεβόμενη την μουσική του παράδοση της Κέρκυρας . Σήμερα διευθύνεται από τον εξαιρετικό Αρχιμουσικό Σπύρο Ράλλη και τον Υποαρχιμουσικό Λευτέρη Ατσοπάρδη, οι οποίοι ανέλαβαν και τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών στα οποία έδωσαν μία εντελώς διαφορετική πνοή.

 

Info: 08/07, ώρα 21.00. Θέατρο Βράχων Δήμου Βύρωνα.

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 12€, Είσοδος: 15€. Προπώληση: Ticket Services Ταμείο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου).

Τηλεφωνική αγορά: 210 7234567 και στα ταμεία Θεάτρου Βύρωνα.