Ο Ηλίας Βρεττός, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής της νέας γενιάς, έρχεται τώρα να μας συνεπάρει με μια ερωτική, δυναμική μπαλάντα με τίτλο «Μόνο Μαζί Σου», ένα τραγούδι που εκφράζει την ατέλειωτη αγάπη και τα δυνατά συναισθήματα που μπορούν να αψηφήσουν όλες τις δυσκολίες της ζωής.

Σε μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους του Δημήτρη Τσάφα, το νέο single του Ηλία Βρεττού συνοδεύεται από ένα πολύ συγκινητικό video clip, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Δέδε, μια τολμηρή στη σύλληψη ιστορία που ξετυλίγεται ρομαντικά μέχρι το αναπάντεχο τέλος που κανείς δεν περιμένει και που γεμίζει όποιον το έχει δει με αισιοδοξία ότι υπάρχει αληθινή αγάπη

Το «Μόνο Μαζί Σου» είναι ένα από τα καινούργια τραγούδια που θα περιέχονται στο ολοκληρωμένο νέο album του Ηλία Βρεττού που κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα, 24 Μαρτίου, από την Cobalt Music.

Ο δίσκος θα περιλαμβάνει 14 στο σύνολο τραγούδια, ενώ ανάμεσα σε αυτά θα είναι οι επιτυχίες: Τί Δεν Καταλαβαίνεις, Να Μείνεις Για Πάντα, Άχ Καρδιά Μου, Άχ Καρδιά Μου- Remix Ft. Master Tempo & Άλλος Άνθρωπος.

 

Δείτε το νέο του βιντεοκλίπ: