Πέρασαν έξι χρόνια από τότε που η παρουσιάστρια Κέιτι Πάιπερ, τότε 24 ετών βιάστηκε από τον πρώην σύντροφό της Ντέιβιντ Λιντς, ο οποίος στη συνέχεια για να την εκδικηθεί που τον χώρισε, έβαλε κάποιον να της πετάξει οξύ στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί εντελώς.

«Ήμουν μόλις 24 όταν ο πρώην σύντροφός μου με βίασε, με χτύπησε και με κράτησε όμηρο. Μετά με άφησε ελεύθερη και μου είπε να μην πάω στην αστυνομία. Όταν έβαλε κάποιον να με κάψει με οξύ, ένιωσα την επιδερμίδα μου να λιώνει και το καυτό υγρό να κυλά στο λαιμό μου, τυφλώνοντάς με εν μέρει. Ο πρώην μου, πίστευε πως έτσι εξαφάνισε την παλιά Κέιτ. Νόμιζα πως κανείς πια δεν θα με αγαπούσε και δεν θα με ήθελε ερωτικά. Κοιτώντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη, έλεγα πως δεν θα καταφέρω ποτέ να έρθω κοντά με κάποιον έχοντας τέτοιες ουλές. Τα ραντεβού που έβγαινα ήταν αποτυχημένα και οι άντρες με λυπόντουσαν. Ένιωθα ταπεινωμένη» είπε η Κέιτι Πάιπερ, μιλώντας για το παρελθόν της.

 Μετά από 2 χρόνια  απανωτών επεμβάσεων, γνωρίζει τον άντρα της ζωής της Ράιαν. Αν και ακόμα ήταν παραμορφωμένη, εκείνος δεν κοίταξε τις ουλές της. Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, και κράτησαν μυστικό το δεσμό τους. Μέχρι τον Ιούλιο του 2013, που η Κέιτι ανακάλυψε πως είναι έγκυος!

«Η καρδιά μου άρχισε να χτυπά στο στήθος μου. Φοβήθηκα πολύ. ήμουν έγκυος με το… αδύνατο! Έγκυος με το μέλλον. Με το παιδί, που πίστευα πως ποτέ δεν θα κατάφερνε να μεγαλώσει μέσα μου», είπε η Κέιτ.

keity4

keity2

keity1