Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης  σε πρόσφατη συνέντευξή του έδωσε τη δική του απάντηση στις φήμες που ακούγονται και θέλουν το «Κάτω Παρτάλι» όπου πρωταγωνιστεί να «κόβεται» επειδή οι συντελεστές του είναι απλήρωτοι.

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι ακούγεται πως είναι θυμωμένος επειδή δεν έχει πληρωθεί για τη δουλειά του στη σειρά, ο ηθοποιός απαντά στην εφημερίδα “Real”: «Όταν λένε «θυμωμένος», τα έχω κάνει λαμπόγυαλο ή όχι; Είναι απίστευτα όλα αυτά τα σενάρια που κυκλοφορούν κάθε τόσο. Έχουμε πει ότι θα πληρωθούμε στα τέλη Ιουλίου, έξι μήνες δηλαδή απ’ την ημερομηνία που ξεκίνησε η προβολή της σειράς. Γράφουν ό,τι θέλουν για να γεμίσουν σελίδες. Ό,τι θέλουν όμως».

– Υπάρχει θέμα όμως με τις πληρωμές των τεχνικών, έτσι;

Ξέρω να σου πω για τις δικές μας συμφωνίες… Πηγαίνουμε καθημερινά στα γυρίσματα και δεν αιωρείται τίποτα «επικίνδυνο», σαν από… θρίλερ, πέραν του μυστηρίου που έχει η ίδια η σειρά. Θα μου πεις όταν υπάρχει το κακό προηγούμενο με τους «Βασιλιάδες», που έσκιζε σε νούμερα και «πάγωσαν», βρίσκουν πάτημα, αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά.
 

– Ακούγεται, πάντως, ότι το «Κάτω Παρτάλι» θα συνεχιστεί και του χρόνου…

Ξέρω ότι κουβεντιάζεται, αλλά βρισκόμαστε σε σκοτάδι και ως προς αυτό, όπως και σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της σειράς και των ηρώων μας. «Χρυσό» τον έχουμε κάνει τον σεναριογράφο μας Λευτέρη Παπαπέτρου, που είναι ιδιοφυής και απ’ τους καλύτερους στον χώρο, αλλά τηρεί σιγήν ιχθύος! Είμαστε όλοι σε βαθιά σκοτάδια, για να μη σου πω ότι πιθανότατα δεν ξέρει τι μας περιμένει ούτε η άξια σκηνοθέτις μας Αμαλία Γιαννίκου! Μόνο ο Παπαπέτρου τα ξέρει όλα!