Η Έλλη Κοκκίνου σε συνέντευξή της στο περιοδικό People μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον παίχτη του μπάσκετ, Γιώργο Μπόγρη.

Η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογείται ότι ο σύντροφός της την στήριξε και της στάθηκε σε δύσκολες στιγμές και καταστάσεις και ότι κατάφερε να εξαφανίσει τις ανασφάλειές της.

mpogris

Η Έλλη μιλώντας για όλα όσα έχει περάσει στο πλευρό του γνωστού μπασκετμπολίστα είπε χαρακτηριστικά:

Δίπλα στον Γιώργο οι περισσότερες ανασφάλειές μου έχουν εξαφανιστεί. Έχει έναν απίστευτο τρόπο να το κάνει αυτό. Ο Γιώργος εκεί που πρέπει είναι πολύ σοβαρός. Δεν νομίζω ότι είναι πολλοί οι άντρες που θα μπορούσαν να αντέξουν αυτά που εγώ έχω περάσει και να είναι δίπλα μου. Εννοώ με όλες τις ψυχολογικές μου διακυμάνσεις τα τελευταία χρόνια. Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές κι ο Γιώργος ήταν εκεί, βράχος. Ήξερε πότε έπρεπε να μου δώσει χώρο και χρόνο και γνωρίζει ότι προτεραιότητά μου στη ζωή είναι το παιδί μου. Πολλοί λίγοι άντρες το έχουν αυτό και πόσο μάλλον σε αυτή την ηλικία. Στάθηκε στο πλευρό μου με άψογο τρόπο. Και όταν χρειάζεται, έχει απίστευτο χιούμορ“.

ellipeople

Yπάρχουν οι ίδιες ανησυχίες σε σχέσεις που έχουν διαφορά ηλικίας;

” Άλλες εμπειρίες και προβληματισμούς έχεις στα 24 και άλλες στα 43. Λογικό είναι να μην έχουμε τις ίδιες ανησυχίες. Σε άλλα πράγματα μπορεί να συμβαδίζουμε, σε άλλα πάλι όχι. Αλλά και με κάποιο συνομιλήκο μου δεν  μπορώ να συμβαδίσω σε όλα ή να κατανοήσω τη σκέψη του. Άρα, δεν είμαι θέμα ηλικίας”.

ellipeop2