Ο Νίκος Μουτσινάς σε συνέντευξη που έδωσε στο People, μίλησε για τη μοναξιά στην προσωπική του ζωή και τη συντροφικότητα του, που την καλύπτουν τα δύο του σκυλιά, ο Άντι και ο Τρίκι.

«Δεν θεωρώ ότι ανήκω στην κατηγορία “απρόσιτος”» λέει και συνεχίζει: «Είμαι βαθιά μέσα στο σπίτι του άλλου, λόγω της τηλεόρασης. Από την άλλη, δεν βγαίνω έξω. Άρα πού να με φλερτάρουν; Είμαι στο πλατό, στο θέατρο ή με τα σκυλιά μου. Μια κατάσταση Κωσταλέξι. Ο τρόπος που ζω τη ζωή μου δεν έχει να κάνει με σταρ και απρόσιτους. Είναι πολύ μικρή αυτή η αυλή της ελληνικής showbiz. Ούτε χαίρω ιδιαίτερων συμπεριφορών επειδή με γνωρίζουν. Το πολύ πολύ να μην πληρώσουμε στα μπουζούκια».

Σε ό,τι αφορά τη ζωή του όπως τη ζει σήμερα, ο παρουσιαστής, ηθοποιός και σκηνοθέτης τονίζει: «Εκπληρώνω τα όνειρά μου. Βραδινή εκπομπή ήθελα να κάνω εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Θέατρο, πάλι, ήθελα να κάνω πριν ακόμη γεννηθώ. Πώς να πω “όχι”, λοιπόν, σε όσα μου παρουσιάζονται; Δεν γίνεται, είναι ασέβεια. Είναι τρία πράγματα μαζί, αλλά τα θέλω. Προσπαθώ να μην είμαι ελλιπής σε κάποιο από αυτά. Εξάλλου, το Δέστε Τους ρολάρει, αρέσει στον κόσμο και ξέρουμε τα πατήματά μας. Είναι η καθημερινή μας συνήθεια» λέει ο Νίκος και συνεχίζει: «Η προσωπική μου ζωή δεν υπάρχει. Δεν είναι ωραίο, το ξέρω, αλλά ας το μετανιώσω αργότερα. Ίσως το μετανιώσω βλέποντας DVD από το Νικ Ο’Κλοκ και προγράμματα από τις θεατρικές μου παραστάσεις. Μου λείπει η συντροφικότητα, αλλά δεν είμαι σε θέση να την κυνηγήσω. Αν έρθει κάτι στο δρόμο μου, εύχομαι να έχω τα μάτια ανοιχτά. Τη συντροφικότητα, πάντως, αυτή τη στιγμή, μου την καλύπτουν τα δύο σκυλιά μου, ο Άντι και ο Τρίκι».