Επιστρέφει με την παράσταση “I am what I am“, την οποία είχε παρουσιάσει και πέρυσι, όμως, δεν έχει μείνει ίδια, αλλά την έχει εμπλουτίσει με νέα πρόσωπα που βρίσκονται τώρα στην επικαιρότητα. Ο Τάκης Ζαχαράτος αποκάλυψε αυτό που απολαμβάνει περισσότερο στη δουλειά του και αν αποφασίζει με τη λογική ή το συναίσθημα.

«Μαραθωνοδρόμο ή παραμυθά που λέει ιστορίες και όμορφα παραμύθια», θα χαρακτήριζε τον εαυτό του. Όμως, τι είναι αυτό που απολαμβάνει περισσότερο στη δουλειά που κάνει; «Αυτό που δίνει σε εμένα μεγάλη ικανοποίηση είναι να βλέπω ότι έχει λειτουργήσει το συναίσθημα στο θεατή. Είναι συγκινητικό να το διασκεδάζεις εσύ και ο κόσμος ταυτόχρονα».

Όσο για το αν αποφασίζει με βάση τη λογική ή το συναίσθημα, απάντησε στο περιοδικό “Εγώ”. «Δεν μπορώ να σας απαντήσω σε σιγουριά σε αυτό. Κάθε περίοδος και κάθε δουλειά είναι διαφορετική οπότε σίγουρα είναι διαφορετικός και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργώ. Πρέπει οπωσδήποτε να μου κάνει κλικ η δουλειά όσο τρελή και εάν είναι ή εάν εμπεριέχει φόβο, ηδονίζομαι να αντιμετωπίζω τους φόβους μου. Αυτό που θέλω να ξέρω όμως είναι ότι θα έχω την ασφάλεια να κάνω την τρέλα μου».