Καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Πέμπτης η ιστορία του 25χρονου Άλκη που δόθηκε για υιοθεσία από τους γονείς του, οι οποίοι ζούσαν σε τραγικές συνθήκες ανέχειας και δεν μπορούσαν να τον μεγαλώσουν.

Ο Άλκης αν και έζησε όμορφα παιδικά χρόνια με τους θετούς γονείς του, όταν εκείνοι πέθαναν βρέθηκε σε δύσκολη θέση με αποτέλεσμα ο ίδιος, η σύντροφός του και η 18 μηνών κόρη του να συντηρούνται με 200 ευρώ που τους δίνει η θεία του και με το συσσίτιο της εκκλησίας.

Μέσα από την εκπομπή “Πάμε Πακέτο” η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε έκκληση σε όποιον μπορεί να προσφέρει δουλειά στον νεαρό πατέρα. Ένας από αυτούς ήταν και ο Χρήστος Χολίδης, ο οποίος που δεν έμεινε ασυγκίνητος από τις δυσκολίες που ζει ο Άλκης και η οικογένειά του και έσπευσε να βοηθήσει.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μάλιστα, μέσα από το Twitter φρόντισε να ευχαριστήσει τον τραγουδιστή και δημόσια:  «Με συγκίνησαν τα αντανακλαστικά του Χρήστου Χολίδη στο πρόβλημα επιβίωσης του Άλκη. Είσαι ξεχωριστό παιδί Χρήστο! Σου αξίζουν τα καλύτερα!», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.​

Δείτε το βίντεο