Ο διάσημος ράπερ Kanye West όπως φαίνεται προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την αναγνωρισιμότητά του για να πείσει τους θαυμαστές του να μποϊκοτάρουν τα προϊόντα του οίκου Louis Vuitton.

Ο ράπερ εξήγησε, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη σε σταθμό της Νέας Υόρκης τον λόγο για τον οποίο “τα έβαλε” με τον μεγάλο παρισινό οίκο. Όπως δήλωσε, την τελευταία φορά που βρέθηκε στο Παρίσι προσπάθησε να κάνει ένα επαγγελματικό ραντεβού με τον αντιπρόεδρο του label, Yves Carcelle. «Ήμουν φτιαγμένος για αυτή την στιγμή», είπε ο West και συνέχισε: «Αυτό που συνέβη είναι ότι, ενώ βρισκόμουν στο Παρίσι, ήθελα να συναντηθώ με τον υπεύθυνο του Louis Vuitton, και μου απάντησε ότι δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο να συναντηθεί μαζί μου. Του είπα: “Άσε με να σου εξηγήσω γιατί. Κανένας στη Νέα Υόρκη αυτή την στιγμή δεν αγοράζει Louis Vuitton, πριν τον Ιανουάριο (τις εκπτώσεις). Μήπως θέλεις τώρα να συναντηθείς μαζί μου;”. Επιρροή. Νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνω την δύναμη που έχω».

Ο σύντροφος της Kim Kardashian δήλωσε, ακόμα, ότι ελπίζει τώρα οι θαυμαστές του να σταματήσουν να αγοράζουν τις δημιουργίες με το διάσημο λογότυπο.