Κάθε βδομάδα τη βλέπουμε στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή, στο «Just Τhe 2 Οf Us» του Mega, να συγκεντρώνουν τις υψηλότερες βαθμολογίες – είναι τα αγαπημένα παιδιά της κριτικής επιτροπής και, απ’ ό,τι φαίνεται, και του κοινού. Η Στέλλα Καλλή μιλάει στο «Down Town Κύπρου» για όλα όσα την αφορούν: για το show, τις κριτικές, τον Μάρκο Σεφερλή, αποκαλύπτει ποιους θεωρεί φαβορί για τον τελικό και αναφέρεται στον έρωτα που ζει.

Είσαι ικανοποιημένη από τον παρτενέρ σου, Μάρκο Σεφερλή;
Ποιος μπορεί να μην είναι ικανοποιημένος από τον Μάρκο; Ο Μάρκος είναι αυτός που βλέπετε και στη σκηνή. Η αυθεντικότητά του, αντικατοπτρίζει την ποιότητά του. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από εκείνον. Βέβαια, έχει άλλη τεχνική στο τραγούδι από εμένα και αλλάζουμε πολλά πράγματα. Τόσα χρόνια τραγουδούσε στο θέατρο με έναν συγκεκριμένο τρόπο και τώρα καλείται να κάνει κάτι άλλο. Τον συμβουλεύω, προσπαθεί, αλλά στο τέλος κάνει πάλι τα δικά του (γελάει). Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος με μια καθαρή ψυχή.

Σε πείραξε που στο πρώτο live, ο Γιώργος Θεοφάνους είπε για τον Μάρκο ότι «ο μαθητής ξεπέρασε τον δάσκαλο!»;
Όχι, δεν με πείραξε καθόλου, δεν έχω τέτοιου είδους ανασφάλειες. Άλλωστε, τον Μάρκο δεν μπορείς να τον ξεπεράσεις κι ας έχεις την καλύτερη φωνή του κόσμου. Δεν πάω για να τον ξεπεράσω, ούτε για να συγκριθώ μαζί του. Αν με ρωτάς, χάρηκα πάρα πολύ με αυτό το σχόλιο – ειδικά αν έχει υπόσταση και όντως με ξεπέρασε, όπως είπαν. Μακάρι! Έτσι νιώθω ότι είμαι καλή δασκάλα.

Διαφωνείτε με τον Μάρκο;
Συχνά-πυκνά! Διαφωνούμε, αλλά τα λύνουμε όλα με συζήτηση.

Αν είχες τη δυνατότητα να επιλέξεις έναν άλλον παρτενέρ στο «Just Τhe 2 Οf Us», πλην του Μάρκου Σεφερλή, ποιον θα διάλεγες;
Από τους ήδη συμμετέχοντες; Θα επέλεγα τον Μίνω Θεοχάρη! Ασυζητητί.

Γιατί;
Ταιριάζουμε πάρα πολύ ως χαρακτήρες, οι χημείες μας έδεσαν από την πρώτη κιόλας συνάντησή μας και έχει εξαιρετική φωνή. Ο άνθρωπος βρίσκεται σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα κι από κανέναν.

Θεωρείς ότι υπάρχει κάποιο φαβορί;
Για την νίκη, ε; Δύσκολο! Δεν περίμενα να αποχωρούσε η Ράνια Θρασκιά κι όμως έφυγε. Εξεπλάγην! Άρα το κοινό είναι απρόβλεπτο. Με φοβίζει η σκέψη του να φτάσω στον τελικό και να φύγω στο επόμενο live. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Πάντως φαβορί για τον τελικό, για μένα είναι ο Μίνως Θεοχάρης με την Courtney, o Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Μυριέλλα Κουρεντή και βέβαια ο Μάρκος μου!

Όταν ξεκίνησε το «Just Τhe 2 Οf Us», πολλοί έκαναν λόγο για τα τεχνικά προβλήματα που είχε, μιλώντας για «προχειρότητα». Βιώνοντας όλο αυτό, ήρθες σε δύσκολη θέση;
Πάρα πολύ! Ε τι, ψέματα να πούμε; Επηρεαστήκαμε πολύ ψυχολογικά, και ειδικά εγώ, γιατί μόνο για τον εαυτό μου θέλω να μιλήσω. Στενοχωρήθηκα όταν είδα τη Ζέτα αφώτιστη, αμέσως μετά, και κάποιους από τους συμπαίκτες μου επίσης αφώτιστους και με κλειστά μικρόφωνα. Τώρα, σε ό,τι αφορά τις κριτικές και την «προχειρότητα», είμαι σίγουρη πως αυτό δεν έγινε εσκεμμένα από την παραγωγή, οι άνθρωποι προσπαθούν συνεχώς για το καλύτερο κι αυτό έγινε άμεσα αντιληπτό από το επόμενο κιόλας live. Από την άλλη, δεν ξέρω τι περίμεναν κάποιοι να δουν! Βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη οικονομικά εποχή που, αν γινόταν κάτι φαντασμαγορικό και υπερτέλειο, μπορεί να ήταν ακόμη και προκλητικό. Ο κόσμος πεινάει, περνάει τόσο δύσκολα, θα κάτσει να δει ένα υπερ-show, που θα κοστίζει δεν ξέρω κι εγώ πόσα λεφτά; Όλα έχουν τη λογική τους.

Σήμερα, είσαι ευτυχισμένη στην προσωπική σου ζωή;
Ναι, πολύ! Είμαι με έναν άνθρωπο, είμαι καλά, ήρεμη, χαρούμενη. Τα έχω όλα και ευχαριστώ το Θεό γι’ αυτό. Θα ήμουν αχάριστη, αν έλεγα κάτι άλλο. Ο σύντροφός μου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και αυτό ακριβώς είναι που θαυμάζω σε εκείνον: την ψυχή του.

Σε πείραξε που η σχέση σου με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, δημοσιοποιήθηκε ξαφνικά και έγινε αμέσως πρώτο θέμα στα περιοδικά;
Ναι, δεν ήθελα να συμβεί αυτό. Στην αρχή σοκαρίστηκα, μάλιστα, όταν είδα κάποιες φωτογραφίες στα περιοδικά. Ποτέ δεν έχω δώσει δικαιώματα και ποτέ δεν πούλησα την προσωπική μου ζωή. Ποτέ δεν έχω πάρει τηλέφωνο κάποιον φωτογράφο για να του πω «έλα, θα είμαι εκεί!». Αυτά τα κάνουν άλλοι και δεν με αφορά. Άλλωστε σήμερα, μπορεί να είσαι ακόμα και σε μια ταβέρνα, στην άκρη της γης, και ο διπλανός σου, που είναι άσχετος με τον χώρο μας, να σηκώσει το κινητό του, να σε βγάλει φωτογραφία και να πάει μετά να την πουλήσει. Πώς να ξεφύγεις; Μου έχει συμβεί πολλές φορές αυτό. Αλλά τι να κάνουμε; Μέσα στο «παιχνίδι» είναι όλα, όμως έχω τη συνείδησή μου καθαρή και δεν δίνω στόχο.