Τα πρώην μοντέλα Νόνη Δούνια και Ιωάννα Σουλιώτη σε πρόσφατη τηλεοπτική τους συνέντευξη αποκάλυψαν πως θα κατέβουν στις δημοτικές εκλογές.

«Μου έχει ξαναγίνει και την προηγούμενη τετραετία η συγκεκριμένη πρόταση από τον κύριο Βασίλη Μιχαλολιάκο και είναι τιμή μου. Τότε όμως ήταν πιο μικρά τα παιδιά μου και ούτε πέρναγε από το μυαλό μου. Η αλήθεια είναι πως εγώ ζω στον Πειραιά, τα παιδιά μου πάνε σε δημόσιο σχολείο της περιοχής, είμαστε στα σωματεία τα πειραϊκά καθώς εκεί αθλούνται, οπότε μπορώ να πω ότι αντιπροσωπεύω τη μέση Ελληνίδα που ζει στον Πειραιά.

Επίσης όπως σας είπα ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα αναμειχθώ με τα κοινά αλλά με χαρά αν μπορώ θα βοηθήσω στο κομμάτι που ξέρω και μπορώ. Βουλευτικές βλέψεις προς το παρόν δεν έχω.» είπε η Νόνη Δούνια.

Η Ιωάννα Σουλιώτη τώρα αποκάλυψε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, πώς πήρε κι εκείνη την ίδια απόφαση. «Πρόσφατα, μόλις 2-3 μέρες πριν αποφάσισα ότι θα κατέβω στο δήμο Βύρωνα όπου και γεννήθηκα εκεί και μεγάλωσα. Δεν μένω εκεί αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Σκέφτηκα ότι από το να καθόμαστε στον καναπέ μας και να κριτικάρουμε, καλύτερα να κατέβουμε και να κάνουμε κάτι για τα κοινά. Θα κατέβω μαζί με τον ανεξάρτητο Παναγιώτη Κόνσουλα. Δεν πιστεύω σε κόμματα και παρατάξεις αλλά σε ανθρώπους!».